1. juli 2012

Interiørmagasiner, hekleprosjekt og siste dag i London

Hei gode bloggvenner...nå skal dere vite at i morgen starter Wilhelmines ryddeuke, inspirert av gode Hapel bloggen, husker dere hvor fint hun ryddet og blogget om det fine huset sitt...jeg skal og MÅ rydde nå, det hoper seg litt opp i perioder. I fare for at dere skal tro at dette nå har blitt den reneste salgsbloggen...så har det ikke det...hi,hi...det er bare det at jeg har så mye av retroskatter og ting...noe må flytte fra Wilhelminehuset...så da er det jo dere bloggvenner jeg først tenker på...i dag kommer det interiørblader til salgs. Inspirert av Pillepalle sin blogg så har jeg nå tenkt å selge noen av mine interiørmagasiner, det er min store lidenskap, jeg vokter dem som gull...det er for ille å bare kaste dem, de er så fine og glossy. Jeg vil nå dele med dere. 15 fine, inspirerende magasiner for kr 100,- kom og hent i Wilhelminehuset...eller så kan jeg sende i posten...perfekt til sommerferiens lange late dager.


Kontakt meg på mail: ni-ma-as@online.no


 Eksempel på blader du kan få er: Svenske Lantliv, Bolig Drøm, Danske Femina, Svenske Amelia og Toves Hem, Bonytt, en rekke matblader, Elle Decoration...danske Mad og Bolig.I helgen har jeg også heklet trekk til kleshengere, de er så søte syntes jeg...jeg har lett etter flere oppskrifter, men har ikke lykkes å finne noen...om noen har tips blir jeg glad. Ha en fin søndag, selv skal jeg lagre energi til den store ryddeuken, jeg bare skal gjennomføre dette nå asså....må kjøpe inn grønnsåpe, sorte søppelsekker, sortere, rydde og ikke minst lokke Fabian til å ha "sommerjobb" sammen med meg...bake Kasparas ostebrød til lunch og kanskje hekle litt mere. 
Oppskriften til kleshengerene fant jeg på denne bloggen: 
Ops...glemte jo å vise dere bilde fra den siste dag i London...verdens beste frokost ble fortært på en koselig cafe ved Victoria station området, Vilton street...der var det så fint, må dit neste gang jeg er i London også...maten var knall god, en perfekt avslutning på en perfekt tur...nå skal jeg avslutte London for denne gang...
Mumsegod frokost...kunne spist dette hver dag jeg...lykken var å dele en ostekake med brannmannen til slutt også...nyyyyydelig nytelse...servitøren sa det var som engler som danset ned halsen...hi,hi...bra uttrykk vell...
6 kommentarer:

SuperMona sa...

jeg vil gjerne ha bldene dine for 100kr, men de må da sendes i posten. de går kanskje i norgespakken? =)

Mette sa...

Hei på deg! Det var mange prosjekter på en gang :- ) hvordan har du forresten hektet de kleshengerne? Enig i at de ble veldig søte!

Lykke til med oppryddingen!

Anonym sa...

Kleshengeren er helt super, Wilhelmine! Å hekle sånt må jeg prøve å lære meg! Og den deilige frokosten fra Londonturen, da, jeg kunne også spist sånt hver eneste dag (men gjør det aldri), jeg er supersulten om morgenene, og kan sluke et helt lass med mat. Så morsomt at jeg har inspirert deg til rydding. Det funker faktisk å bestemme seg for å klare det på den måten! Jeg skal innrømme at jeg ikke har klart å holde det like strøkent overalt i ettertid, og kjelleren har jeg jo fortsatt ikke ryddet og vasket helt ferdig, men jeg fikk i alle fall gjort mye mer enn jeg pleier å få gjort! Lykke til, håper det blir en hyggelig ting, og ikke gi deg, det er så deilig etterpå å ha fått litt bedre orden! Klem fra Anne.

Anonym sa...

Hihi, nå la vi igjen kommentar hos hverandre samtidig, og det midt på natten nesten. Dynetrekket har kommet frem, og det er helt perfekt i fargene! Og i så god stand, da! Tusen takk for handelen! Klem fra Anne, igjen.

Kaspara sa...

Heisan Wilhelmine
Så flinke ryddige sjeler! Jeg bør også rydde, og det er vel fare for at det snart kommer en "Kaspara rydder og selger del 3"
Husker du er en stor magasin-forbruker,hi,hi.
Her skinner sola og for min del blir det mye baking og forberedelser i dag. Eldstemann er 11 år i morgen og da blir det familieselskap, så blir det barnebursdag dagen derpå.
Fin dag til deg og lykke til med salget!
Klem fra Kaspara

Sukkertøy for øyet sa...

Hei søta!!
Deilig å få ryddet opp..
Jeg holder på for fult her i leiligheten om dagen.. Men jeg har den dårlige uvane om å begynne et sted og fortsette et annet..for så å begynne et annet sted igjen *ler*
Tar litt tid, men er såå deilig når man er "ferdig"..om man noengang blir ferdige da -ler-

Kose deg snupp!

Klem Ida Susanne