31. juli 2012

Skatter fra söta bror

Jeg har i lang tid jaktet på Banan stoffet fra IKEA for å ha det på rommet til Fabian, det er faktisk godkjent av retropolitiet...hi,hi...han vokter jo med omhu rommet sitt...det MÅ IKKE komme retroskatter inn dit, men dette bananstoffet er passe tøfft og da får det innpass. Store puter til å ha på gulvet skal bli sydd av dette fantastiske stoffet jeg kjøpte på Tradera, 5 meter ubrukt Bananstoff...det er bare amazing. Söta bror hadde mere å by på når vi var og handlet mat i går, en liten snartur innom "Søstrene Grene" må jeg alltid, som oftest bare for å kikke...men i går fikk jeg kjøpt fint broderigarn i knalle farger og Washi tape for en billig penge. 10,-kr for en taperull og 12 kr for broderigarnet...hi,hi...skal ikke mye til før Wilhelmine blir glad...nå skal jeg kose meg med å brodere i disse fine fargene. Ha en glad tirsdag alle sammen...her regner det som vanlig...gjett om jeg er lei!!!

10,-kr for en rull...et kupp!!!

Knallfarger på broderigarn er gøy...passer perfekt for geriljabroderi

Fineste stoffet i manns minne...jeg husker dette var så populært den tiden jeg flyttet på hybel...

6 kommentarer:

Bente sa...

Heisan - du og jeg var på samme sted i går, virker det som:) Også innom søstrene - fant bomullsgarn til kjøkkenkluter og praktiske (og fine) oppbevaringskurver:)

Siste feriedag for meg i dag - blæææh.....

Fin dag videre til deg og dine - klem!

Lise B sa...

Husker godt bananstoffet! Og jeg skjønner at jeg skal komme meg avsted på Søstrene Grene fortere enn svint, broderigarnet er nærmest gitt for pengene!

Unknown sa...

Bananstoffet er kjempekult. Blir morsomt å se geriljabroderiene dine etter hvert. D

Fargevandring sa...

Stilig bananstoff!! håper du har fått bedre vær...her i trøndelag skinner sola for andre dag på rad:-)

Kaspara sa...

Hei Wilhelmine
Kos deg masse den site dagen av ferieturen! Er spent på referat! Her holder far i huset på å slipe siste stuegulv. Det durer og bråker i hele huset og etterpå er det hjemmelaget pizza og øl i lillestua.
Kos dere og hils Fabian!
Klem fra Kaspara

Anonym sa...

Hei Wilhelmine!
Et lite pip fra meg. Håper du har hatt en fin sommer! Bananstoffet er kjempekult!!! Klem fra Anne.