2. juli 2012

Pause i ryddingen må være lov

Hei og hopp hvor det går unna, har ryddet masse og får faktisk litt energi av det...jeg har lovet brannmannen å ikke kaste så mye...men litt blir nok borte i løpet av dagen. Jeg MÅ jo ha noen pauser i ryddingen, da har jeg en slags ryddelunch...bretter retrostoff i pene bunker og koser meg med Fabians grove vafler med friske jordbær på...mumselimums...bytter bare ut halvparten av melet med grov sammalt hvete, det blir faktisk bedre syntes jeg...også litt meierismør da...nei, nå må jeg fortsette...skal jo for svarte svingende ikke sitter her å blogge jeg nå...hi,hi...


Sommer = vafler med friske jordbær på...


brette små retrostoffbiter er balsam for sjelen...6 kommentarer:

AvMeg sa...

Vafler og fine stoff - finnes da ingen bedre kombi ? :)

Skjerstad sa...

Så artig å se Wilhelmine :)
Du vet å kose deg ;)
Fine stoffer du hadde i den bunken !
Til lykke med ryddingen.

gult hus i svingen sa...

Vafler med friske jordbær og mange sukkertøy for øyet er ikke å forakte:) FOR en stoffbunke, kjenner hjertet slår fortere ved synet jeg:) Lykke til med videre rydding:)

Klem fra Trine:)

Kaspara sa...

Heisan Wilhelmine
For en nydelig bunke med retrosstoffer! Du dette kan det bli mange skjørt av vet du! Du har jo alt prøvd deg med ett.
Strålende sol her i Sandefjord nå i kveld. Har mest lyst til å sitte ute med kaffekoppen men August er 11 år i morgen, så nå kikker jeg på kake-oppskrifter og har bakt den obligatoriske sjokoladekaken. Så akkurat på en muffins-oppskrift med marsipan og bringebær, så god ut! August ønsker Annes Cookies, så det blir nok det også.
Fin kveld til deg!
Klem fra Kaspara

Loppedilla sa...

pause må til:) fine bilder altså!

Maria sa...

En fröjd för både ögat och munnen :)