9. desember 2010

Grønn kylling i Tigerstaden

Går det an å spise grønn kylling?
Ja, det gjør det nemlig, for når Wilhelmine er i Tigerstaden på studieopphold i forbindelse med videreutdanning, så er det et must å gå på
Curry & Ketchup.
Der har de så god mat for en billig penge til en ikke fullt så rik studinne...videreutdanning er dyrt!
Men når man første skal bruke så mye penger på å lære mere, så kan man jo liksegodt bruke litt til...
(ikke for at det er så lurt da, men...) 
Det blir mange lange kvelder på hotelrom, med hekletøy og bøker...
egentlig er jo den en drøm for en sliten husmor...men det er liksom slik at jeg savner brannmannen sååå mye når han ikke er her...og det er jo et godt tegn da. Men for å trøste meg selv så hjelper det godt å gå ut å spise litt...for mat må man jo ha...
Curry & Ketchup, et av mine favoritt steder i Oslo.
Det er så uformellt og avslappet på dette stedet, og de har det beste Naan brød noensinne. Jeg pleier å bestille Garlic chicken, det er kyllingbiter som er marinert i hvitløk og urter, noe som gjør at den blir helt grønn, servert med ris og en god krydret saus. Med hvitløksnaan, er måltidet komplett.
Anbefales på en kald vinterdag i førjulstria!


Garlic chicken...supergodt!Det er veldig mørkt inne i lokalet, men det gjør det ekstra koselig. Man ser maten i allefall!


Dette er det beste Naan brød i hele verden....ikke noe mere å si om den saken.


Indiske tepper på veggen skaper stemning, det er et organisert "kaos" inne på restauranten, med striesekker med ris og krydderier som pynt...for ikke å snakke om all gammel kitch som de har overallt...en liten oase.

5 kommentarer:

Nina sa...

Alle spennende kulinariske tips til matsteder i Oslo skrives ned bak øret ;). Jeg spiser omtrent sushi til frokost, lunsj og middag jeg når jeg er i tigerstaden - pga av mangelbehov. Slik er det å være budeie ;).

Burde ha lært meg å lage sushi selv. Kan du?

gult hus i svingen sa...

deilig mat og god stemning er vel det beste som finnes:) Du manglet vel bare dine kjære rundt deg:)
Dette ser utrolig godt ut:)
Klem fra Trine:)

emblas-kanel sa...

Mat må en ha! Og når det er billig, godt, stemningsfullt spisested og resulterer i et flott blogginnlegg så er alle fornøyde!
Det indiske teppet var helt nydelig. Har fri i dag så jeg koser meg med nitimen og å oppdatere meg på blogginnlegg fra yndlingsbloggene.
Ha en fin dag på studiet.
Klem fra Eva

Maratonjenta sa...

Heisann! Det var så trivelig en kommentar på bloggen min at hit måtte jeg jo innom:-) Ble likesågodt følger også!

Ble direkte litt sulten av den grønne kyllingen din, selv om den jo ser ut mer som ekte Haloween-mat:-) Men indisk "lice and cully" er jo kjempegodt!

Adventsklem fra Maratonjenta!

Pia sa...

Curry&Ketchup, ja! Der vanket jeg ofte i min tid som student i Oslo - billig og bra mat da - hyggelig å høre at det fortsatt er sånn!