6. juli 2012

Brannmannen er en superhelt

Å være brannmann er tøffe tak, til tider så er jeg litt redd for at det skal skje noe med den fine, gode mannen min...og noen ganger, ja egentlig hele tiden da...hi,hi, er jeg veldig stolt av ham, som denne uken...hvor han fakket en liten jente som ble kastet ut av et hus som stod i fulle flammer...kjære gode brannmann, du er min superhelt! Alle brannmenn er ekte helter!6 kommentarer:

Anonym sa...

Godt<3
Hanne

Loppedilla sa...

ååå..for en helt!
Prøvde å overtale mannen min for noen år tilbake til å bli brannmann men han va ikke like interessert som mæ:)

Anonym sa...

For et fint innlegg, Wilhelmine, nå ble jeg helt rørt! Du har god grunn til å være stolt av din helt Brannmannen. Han er jo en virkelig helt! Så godt det gikk bra! Håper du hadde en fin liten tur til Sandefjord, det var så hyggelig at du stakk innom 13 på veien, jeg skulle gjerne snakket mer med deg, da! Men det får bli en annen gang. God sommer videre! Klem fra Anne.

Stilleben sa...

Kjære W! Så fantastisk! Gode Gud så stolt du må være av brannmann-helten din! Jeg beundrer slike menn altså. Ha en fin kveld. Klem fra M

Gunnhild sa...

For en Helt! kjenner jeg blir skikkelig rørt, hils han og si TAKK for den flotte viktige jobben han gjør!

Bente sa...

Skjønner så gidt at du er stolt - og redd:) Her i USA er brannmenn virkelig superhelter:) Ha fortsatt fine dager - klem fra Bente-på-ferie:)