29. november 2010

Bokstaver


Bokstaver er så fint, jeg liker godt at de er litt ulike og bryter litt og liksom ikke gir noen mening med ord.
Disse bokstavene er kjøpt i København. Jeg gleder meg veldig til vi skal dit i romjulen, da blir det flæskesteg og brune kartoffler. Ris Alamande med kirsebærsaus og portvin...åååå, jeg kan nesten ikke vente!
Det gjelder bare å få lurt med brannmannen i alle de små søteste butikkene også da, han er ikke like hissig på Liebes keramikk og Grønnlykke butikkenDenne kommer fra Kremmerhuset og kostet bare 29 kroner på salg.
Jeg ønsker meg en veldig stooor bokstav, som er litt røff, så om noen har et tips på hvor jeg kan få tak på det så gi  meg gjerne et lite pip. Snart begynner julebaksten her i huset, så nå skal jeg ut og hamstre mel, sukker, smør og allt annet man trenger for å trylle frem de 7 slag. Ha en fin kveld videre.

5 kommentarer:

Janniche sa...

Fine!! Jeg liker også bokstaver!! Ser du har en Tessa Kiros bok som jeg ikke har - den svarte i midten...! Må sjekke ut den;)

Klemmer♥
Duse Pasteller

Barbros lille atelier sa...

Å, så kule bokstaver! Så stilig at de var i farger!
Lykke til med julebaksten! Tror neppe det blir 7 slag her i huset, med mindre du teller med de tre gangene vi baker pepperkaker:-)

Mims sa...

God morgen :)

Skjønner at du gleder deg til Danmarkstur, kanskje du finner en KJEMPEbokstav der?

Du, så fin kransen på forrige inlegg var...flinka mi ;) Jeg hadde def kjøpt bloggeoppskriftbok av deg, vet ikke hvor mange ganger jeg har tenkt at DET må jeg lage, men så surfer man videre og etterpå er det jo umulig å huske hvor man så den flotte oppskriften...

Ha en super dag!!

klem :)

gult hus i svingen sa...

jeg liker bokstaver jeg også, og jo mer forskjellige, jo bedre:) Har sett store bokstaver hos Precious.no:) De koster en del., men er utrolig kuuuule(som ungdommene sier):) Heldige du som skal til København i mellomjula, jeg elsker maten i Danmark:) Får vann i munnen av beskrivelsen din:)
Julebakst i huset her også idag, men først skal det bakes brød til jul:)
Er bildene på veggen?;)

Tirsdagsklem fra Trine:)

Eple sa...

Fine bilder av fine bokstaver. Min sønn på 10 år er også veldig interessert i bokstaver for tiden, virker det som, han har nemlig fått seg en ny favorittgåte:

Sønn: Mamma- vet du hva som er den varmeste bokstaven i alfabetet?
Mor: ???
Sønn: V. Skjønner du? Ha-ha-ha
Mor:??...Åh ja. He-he-he

Vitsen ble fortalt mens jeg fyrte i peisen, med, netopp, ved :-)