18. november 2010

IKEA ruler...eller?

IKEA, kjære IKEA, det er ikke noe som kan karakterisere Wilhelminehuset bedre, enn IKEA.
Siden den første Wilhelminehybel har jeg vært en trofast kunde hos den gule og blå butikken.
Før... sånn riktig i gamle dager fikk Wilhelmine rett og slett hjertebank når hun nærmet seg IKEA,
det var som om det var julaften og bursdag på en gang, når bilen var parkert og lommeboken tryggt i hånden, var det som å være i himmelen når IKEA ble erobret.
Dette har endret seg, faktisk betraktelig...det er fortsatt hjertebank, men nå kommer den av helt andre ting...for nå blir Wilhelmine så sliten av å være i denne gule og blå butikken...
...uff, er det tegn på at man begynner å bli gammel tro?
Det er ikke slik at ikke fristelsene er der fortsatt, det er bare det at det er så mye annet støy, det er liksom ikke den same inspirasjon mellom kjøttboller og stabler med skotskrutete julekuler.
For nå har julen for lengst inntatt IKEA, men det er jul i skotske ruter, glitter og plast...hmmm
...det er ikke det at det ikke er fint...men skulle jeg pynte opp med det, så måtte jo hele stuen gjøres om, og det går jo ikke...for neste år kan de jo satse på prikker eller striper,
for ikke å snakke om neon jul, hvordan skal det da gå...uff, nei...jeg går bort fra juleavdelingen!

Det som alltid er et must på IKEA er hvite lys, dobørster, servietter og kjøkkenglass...hvor mange har vi knust gjennom et helt liv...ikke få skal dere vite...(jeg mener glass asså).

Men tilbake til dette med hjertebank...for denne gangen var det slik at Wilhelmine fortsatt fikk hjertebank på vei til å finne dobørstene...for IKEA  har nå nemlig en ny lampe, og den var sååå fin,
hadde det bare ikke vært for det derre "må pusse opp stuen for å passe hos meg" greiene,
så hadde den blitt med hjem til Wilhelminehuset....sjekk lampen a!Jeg hadde også et snev av hjertebank når jeg så denne fine rammen, den hadde også passet så fint inn sammen med denne lampen...I bilen hjem koser vi oss veldig med IKEA pizza, den er faktisk rett så god, to biter og en brus...fast meny for Wilhelminefamilien på IKEA....11 kommentarer:

Rosa sa...

Hohoho, hvilket HERLIG innlegg!!!
Jeg nikker enig nedover hele innlegget, og gleder meg enda mer til jeg skal dit førstkommende lørdag!!
Når man bor ca 1 times biltur unna nærmeste Ikea, og hverken har bil eller lappen, sier det seg selv at dette er en skikkelig happing for meg! Hehe...
Har vel ikke det største håpet om å kjøpe så mye nytt og spennende, men bare å VÆRE der er jo verdt turen!
Jeg MÅ ha kjøttbullar når jeg er der, pizza blir feil;-)
Det eneste jeg IKKE liker er at man ikke får tappe iskrem selv lenger- det er nedtur det!

Noe sier meg at det blir et Ikea- innlegg på meg også i løpet av helga... og kanskje den sorte rammen du viste? Den passer innmari godt inn i alt det hvite hos meg nemlig:-)

Stor klem, Rosa

Shy B sa...

Eg likte godt julestjernene på Ikea, men dei vart for store for mine vindu. Elles var juleavdelinga litt skuffande.
Men må innom Ikea når eg kan, nærmaste Ikea er 6 timar i bil herifrå.

Bente sa...

Heisan - IKEA er bra - jeg får tidvis litt abstinens om det går for lang tid mellom hver gang. Har begynt på en liste - så nå er det på tide med tur igjen snart:)
Ha en fin kveld - klem fra Bente.

emblas-kanel sa...

Artig innlegg. Jeg har aldri vært på IKEA. Men jeg har sett katalogene, og det er stadig møbler og annet fra Ikea både i blogger og magasiner så jeg tror jeg er ganske orientert likevel :-)
Det er håp om å få det til kommunen her jeg bor, så kanskje en gang...Den hvite strålampen, er det en sånn med lys ytterst? Da har jeg en ekte sånn fra 80-tallet :-) Kanskje jeg må ta den fram og fotografere den.
Klem fra Eva

kariogjon sa...

Karis datter, Ragnhild http://sweetmoments.blogg.no, har maken ramme, men har ennå ikke funnet ut hva hun skal ha i den. Har du noen ide?

gult hus i svingen sa...

Ikea er plassen der man har bestemt hva man skal kjøpe før man kommer dit:) Også kan man bli positivt overrasket når man kommer over go'biter underveis:) Fin lampe og nydelig ramme:)
Vi kjøper vel helst pølse vi.Våre barn er så store at pølser står ikke på menyen hjemme lenger. Derfor kan det bli pølse til kveldsmat en sjelden gang:)

Torsdagsklem fra Trine.)

Heidi Kristin sa...

he he! IKEA ruler og IKEA suger. IKEA har rulet siden den første hybelen på tidlig 90-tallet. Og når jeg før bodde 10 minutters kjøring fra det gule og blå varehuset, må jeg nå kjøre 3 timer!!! uæh! Og når jeg endelig får somlet meg dit er det fortsatt stas. Men dere - det suger når de ikke har det jeg tenkte å kjøpe og det suger når de har masse plastikkmøbler og ting som ikke helt er min stil slik jeg husker det fra "de gode gamle dager"... hehe. Men så finner man jo alltid så mye lurt også da - og det føles stort sett bra at man tok den turen på IKEA lell:-) Oh jeg har fortsatt ivarhyllene fra min første hybel! De funker som bare det på hobbyrommet!
Herlig innleg Wilhelmine - takk for noen ord til å le og smile av:-)

Mims sa...

Hihi, sånn har jeg det og. Har eelsket Ikea i mange år, men de siste turene har jeg vært litt..ja, litt lei. Og Ikeajulen er sjeldent bra spør du meg. Uansett skal jeg snart dit på min årlige juletur. Skal bare ha stearinlys, men det blir vel som vanlig at jeg kommer hjem med 3 store papirposer og 2000 kroner fattigere. Er det mulig? Jaja, er jo litt gøy og da :)

klem :)

reisegladjente sa...

Har også vært på storshopping på Ikea...Stjerner i lange baner..på glass,flasker servietter osv....

Ha en nydelig helg :)

Klem Martha

giraffmamma sa...

Jeg er helt enig, jeg er blitt litt IKEA lei jeg. Men hyller er de uslåelige på! Og lamper!

Sanne sa...

Jeg digger også den rammen, det er et bilde i seg selv :) Fin blogg du har her. Takk for at du var innom på besøk hos meg også :D