15. november 2010

Villa Malla

På søndag var Wilhelminefamilien på Villa Malla
for å feire den eldste Wilhelminedatter som ble 20 år.
Det er så rart å tenke på, 20 år siden denne lille krabaten kom til verden.
Villa Malla ligger på Filtvet og er et nydelig sted.
Det er blogget om mye før her i Blogglandia og jeg liker stedet veldig godt.Det var julemat på buffeten, så det ble en liten førpremiere på både pinnekjøtt og ribbe.
Jeg tok ikke så mye, for det er liksom ikke helt lov å nyte dette før i desember syntes jeg.
Jeg bare elsker pinnekjøtt med kålrotstappe, mandelpoteter, tyttebær og lefse hører til....mmmm,
det er godt det snart er tid for julemat. Jeg syntes nok Villa Malla er et typisk sommer sted, men med fyr på peisen og duften av ribbe så var det absolutt veldig hyggelig.
Middagen startet kl 16.00, før den har de lunch buffet.Etter middagen bar turen hjem til Wilhelminehuset hvor Wilhelminedatteren hadde bakt sin egenkomponerte bløtekake med vaniljekrem og jordbær, den var veldig god Ulrikkemor!


9 kommentarer:

Bente sa...

Hei - må virkelig komme meg til Villa Malla forstår jeg. Mmmm - pinnekjøtt - er ikke DET godt!! Vi spiser ribbe på julaften, men egentlig liker vi pinnekjøtt bedre - men det er jo noe med disse tradisjonene, da ...;)
Ha en fin mandagskveld - klem fra Bente.
PS - rart med disse barna som blir så store - vår eldste blir 18 til jul, og det er jo ikke lenge siden den julen hun ble født!;)

mimmi-leone sa...

Og jeg som ikke bor langt unna, og aldri har vært på Villa Malla.
Men der, den gang det var et utested for ungdom.

hilsen fra Mimmi-leone

Namaste (jeo74) sa...

Åhhhh, det såg jammen deiligt ut!!!

Ser ut så dåkke hadde ei fiiin feiring :o)

Barbros lille atelier sa...

Å, det så godt ut! Nå ble jeg skikkelig sulten!
Tenker dere hadde en flott feiring:-)

Klem

Tevanga sa...

Hipp hurra for Wilhelminedatteren. Kaka så veldig veldig god ut. Villa Malla ser ut som et spennende sted. Skal skrive den bak øret :-)

Klem

gult hus i svingen sa...

så trivelig med bursdagsfeiring med julebuffet:) Pinnekjøtt er det beste jeg vet, nesten:) Vi spiser det julaften og bare da:) Det blir rester så vi har hele jula, altså:)

Deilig bløtkake:) Gratulerer med overstått 20- årsdag:)

Tirsdagsklem fra trine:)

Mette sa...

Hurra for jubilanten! For et koselig sted! Pinnekjott, ja.... mmmm jeg reiser hjem i desember bare for a ta med meg pinnekjott tilbake ;-) Vel, for a se noen venner ogsa, da! ;-))))

ha en fin tirsdag!
klem mette

Med et lekent sinn sa...

Heisann!
TAkk for så hyggelig kommentar! Setter jeg slik pris på :)
På Villa Malla var jeg og feiret bryllup i sommer, må si meg enig om at det er et fantastisk sted! Selv i rusevær som det selvfølgelig var den dagen..

Bare eelsker soppene du har heklet under her. GUD skulle ønske jeg kunne hekle.. DA hadde det blitt fin fine sopper her og! Flink du har vært! Tolmodigheten er en dyd :)

God uke til deg fra meg

Pafrika Og Belkini sa...

Er du sikker på at du er gammel nok til å ha en datter på 20 år?! ;) Nuvel, høres ut som en fantastisk feiring! Pinnekjøtt er aldeles saliggjørende, spør du meg - men tyttebær til?? Lefse?? I alle dager! Det skal jeg svare neste gang noen disser meg for å ha sukker på raspeballene (det er helt vanlig i sunnfjord, der min mor er fra!!)

Ellers var det kjempefine sopper du har heklet deg. Kanskje du kan lagge en liten oppskriftsblogg på si... Hint, hint!