24. november 2010

Brødboks og lykke
Jeg  har endelig fått meg en brødboks, den mellomste Wilhelminedatter har begynt som ekstrahjelp på Kremmerhuset, på helger og etter skoletid, det er "fali" det.
Jeg må jo liksom inn og se hvordan hun klarer seg, om hun har gredd seg, strøket skjorten og har salgs smilet i orden når kundene kommer...hi,hi...nei da, det var tull så klart, hun er jo voksen...snart i allefall...og klarer seg kjempefint som butikkdame!
Men jeg var innom i helgen... det er sant, og der inne er det mange fristelser...så mye fint,
jeg ble lurt... og jeg er lett å lure for å si det på den måten, denne gang til å kjøpe denne fine brødboksen...nydelig farge!
Vi har vært av den typen familie som har hatt brødet liggende i en pose på benken, litt overallt hvor det er en ledig plass. Med en brødboks vil nok brødet få sin faste plass...trur jeg. Ikke for at det har vært noe stort problem asså, men litt...jeg har et evig mål om å bli mer ryddig og strukturert, og hva er vell da bedre enn å begynne med en brødboks.
Brannmannen kommer definitivt til å dåne av dette innlegget!!!
Jeg bare elsker duften av hjemmebakt brød, selv om det ikke er så ofte jeg gjør det, men til jul kommer Wilhelminehuset til å fylles med grovbrød, julekake og vørtekake.
I Sverige pleier jeg å kjøpe et godt brød som er som en slags vørtekake, det er et brunt brød med malt og sirup...nydelig med svensk juleskinke og sennep.
Det får bli kveldsmaten her i huset i dag med deilig Kusmi te.
En rolig stund for Wilhelmine, med nytt blad i posten ROM 1.2.3,  et superblad og synet av den flotte brødboksen...ja da senker roen seg...
(brannmann kommentar: "....er det mulig a!" )
Ja, det er det nemlig, i Blogglandia er allt mulig. En brødboks gir lykke!
Ha en fin kveld alle sammen.Om man handler på Kremmerhuset får man denne fine posen til å legge tingene i

15 kommentarer:

giraffmamma sa...

Stilig brødboks! Si ifra hvis det funker da, jeg lurer på å skaffe en men er litt i tvil om resten av familien følger opp her....Særlig han som alltid er på utrykning ;)

skjerstad sa...

Gratulerer med jobb til dattera :) Hadde vært farlig å jobbe der ja ;) Sikkert koselig . Flott farge på brødboksen :) Vi har en skuff på kjøkkenet til å ha brød i, funker det og ;)

Kos deg i kveld :)
Klem fra Janne

emblas-kanel sa...

Så fin den brødboksen var. Og så liker jeg at det står "brød" og ikke "bread". Fin farge - og lykke til som ryddig. Kanskje du kan sende noen rydde"wibber" til rotekoppen "jeg" i nord.
Klem fra Eva

Rosa sa...

Sleng over litt mer tevann, jeg er på vei! :-D

Klem, Rosa

Åshild - prydeligbloggen sa...

Flaks med datter som ekstrahjelp på en finfin butikk da! Skjønner godt at brødboksen ble med hjem. Så gjelder det bare å bruke den ja... :)

Mims sa...

JA, det er muli'. Blir også glad av pene ting. Sånn er det bare. Ha en fin kveld :)

Namaste (jeo74) sa...

Stilig brødboks!
Eg har og lenge tenkt på å anskaffe meg ein, for eg bruke samme metoden som deg... ;o)

Men å bli lurt te å kjøpa på den måten da....makan! ;o)

idyll sa...

God morgen!
Ja, klart du skal få fargekoden:) Skal prøve å få tid til å ta stolen under armen og kjøre til malerbutikken i helga.. Heldige du, som har inside dame på Kremmerhuset.. Jeg var der i går, og bare såååå mye kjekt. Klarte å begrense meg til julegaveshopping, men lover deg.. Hendene skalv og øynene svirret rundt og hodet ropte.. VIL HA....

Ha ein super dag, klem fra Idyll

Mette sa...

A, sa fristende!

Tusen takk for den koselig kommentaren hos meg. Skal se om jeg ikke far til noen innslag om engelske juleforberedelser i lopet av maneden ;-) Ikke for det, det gar nok mest pa norsk vis hos oss!

ha en fin dag
klem mette

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Heldige dattera di da som har fått sæi jobb der.) og heldige mamman også kanskje?
Den brødboksen har æi sett på, og ønkse mæi en sån sjøl også:)
Håpe du har en fin fin dag.
klæm

Kaspara sa...

Hei Wilhelmine
Du så på julekort-opphenget og jeg så på akkurat denne brødboksen på Kremmerhuset. Nå kjøpte vi ny brødboks for ikke så lenge siden (søren!) Likte den veldig veldig godt; alledeles nydelig farge.
Synes det er sååå mye fint på Kremmerhuset og det må jo være ekstra fristende om datteren din jobber der og du ofte er innom!
Ha en koselig kveld!
Klem fra Kaspara

Bente sa...

Hei - Kremmerhuset er et flott sted - og så herlig med en datter som jobber der - eller kanskje litt farlig som du sier:)

Utrolig fin den brødboksen - vår brødboks er knallrød - våkner om morgenen av å se på den!

Go' natt!
Klem fra Bente.

PillePalle.... sa...

Gratulerer med denne brødboksen. Så flott desogn og farge.Klem, PiPa

Glede sa...

Kul boks! God helg til deg. :)

Namaste (jeo74) sa...

Håpe du får ei fiiin helg du og :o)