16. november 2010

Det blinker rødt.

Det er bare å innrømme med en gang, Wilhelmine er en råkjører!
Jeg er inne i en stim, en stim av plutselige hendelser som bare skjer...sånn helt ut av det blå, så dukker det opp uventede ting, slike ting som man bare helst vil glemme med en gang. Det er bare det at Wilhelmine ikke klarer å la ting ligge, eller la bekymringer slippe, det er som de gror seg fast i meg, med skikkelig rotfeste. Sånn som feks for to uker siden, jeg var på vei gjennom Drøbak tunellen, jeg bare hater tuneller og pleier å gasse på så fort jeg kan for å komme meg raskest mulig ut...det er ikke lurt!
Det som da skjer er at det blinker, ikke sånn koselig julelys blink, nei da, sånn veldig  
rødt 
og ubehagelig lys, som bare ikke er til å ta feil av...lys som bare blinker penger, bot heter det rettere sagt. Det er bare helt utrolig hva som skjer når man får et slikt lys blinkende mot seg i en mørk tunnel...det hjelper lite å si at man er redd da, det er liksom mere ord som begynner på F man tenker på. Etter en stund så har man jo klart å forsone seg med hendelsen, men hva skjer med Wilhelmine da...når ny lønningsdato har passert og man igjen føler seg litt i vater økonomisk...jo da blinker det ikke lenger rødt,det blinker  
blått 
en slags "ikke til å ta feil av blåfarge". Selveste Onkel Politi stopper den lille Wilhelminebilen, og hva gjør Wilhelmine...jo hun snakker i mobiltlf, selvfølgelig en superviktig tlf, som bare skulle ta et sekund...det var dumt det, for det ble dyrt...jeg må rett og slett ta meg sammen, ingen trebarnsmor, som hekler og baker boller kjører som en råtass sier brannmann Sam...bortsett fra meg. 

Please si at det er noen andre der ute i Blogglandia som kjenner seg igjen!      11 kommentarer:

kariogjon sa...

Kari sa jeg skulle trøste deg, men egentlig trenger du bare å skjerpe deg! Streng hilsen fra Jon.

skjerstad sa...

Hei Wilhelmine ;) Oi oi , du er uheldig !!! Jeg må dessverre fortelle deg at jeg har verken fått fartsbot eller parkeringsbot, men det er bare flaks !! Du har vært uheldig ;9 Jeg kjører for fort , snakker i mobilen når jeg kjører. Det er vel bare et tidsspørsmål ;)

Ikke sikkert dette hjalp, ønsker deg en fin dag i morgen, uten bot !!
Klæmma fra Janne

emblas-kanel sa...

Eeeeeh, har nok noen fartsbøter jeg også....
og fikk blålys etter meg da jeg var og vaset meg inn i ei gate i Tromsø som plutselig hadde en bit gågate midt i... men da klarte jeg med mine uskyldsblå (som for øvrig er brune!) å prate meg vekk fra bot.
Og også her lukter det bollebakst og ligger hekle/strikketøy på bordet. Jaja...
Klem fra Eva

Shy B sa...

Ver du trygg på at eg kjenner meg att. Berre flaks som gorde at det var mannen som køyrde heim frå Bergen 19.oktober, då onkel politi spratt fram i veien, sånn ut av intet...

Siri sa...

Jeg skulle egentlig skrive det kariogjon skrev... men jeg kan jo fylle ut litt. Det hender det går litt fort, men egentlgi svært sjelden. Akkurat der kjenner jeg meg moralsk overlegen. Fartsbøter er faktisk verdens enkleste ting å unngå. Unnskyld at jeg sier det.

Når det gjelder mobilbruk faller jeg dessverre rett ned fra min høyverdige pidestall. Selv om jeg kaan tekste uten å se på skjermen så... men aldri blitt ferska.

Uansett egen skyld og alt det der - kjipe utgifter - ingen tvil om det.

reisegladjente sa...

Jepp..er også råkjører innimellom..men har vært heldig til nå :)

Ha en fin kveld!!!

Nina sa...

Vi har INGEN Nina å miste! Nå kjenner jeg at jeg ble litt moderlig streng her ;)!

Sett veska med mobiltelefonen i bakstetet på bilen. Det har jeg begynt å gjøre - for å forhåpentligvis gå foran som et forbilde for ungene mine - som snart skal begynne å øvelseskjøre. Og for å være en tryggere sjåfør da selvfølgelig - for meg selv og andre. Da må man nemlig stoppe dersom man føler man må sjekke opp sms eller oppringning. Ellers er det lett å falle for fristelsen å bare sjekke "litt" - eller bare svare "litt". Promise?

Mims sa...

åh, nei, så uheldig du er!! Her kommer en trøsteklem fra meg: *klemme*

Wilhelmine sa...

Hei alle dere, handsfree er nå lagt frem i bilen, og hvis dere kommer bak en liten "trafikksinke" som ligger og puttrer på E6 i lav fart så er det Wilhelmine! Takk for alle gode og strenge ord, alle skal bli tatt til etterretning, et nytt kjøremønster er nå tredd i kraft;))

NIB sa...

Hihi - stakkar Wilhelmine! Bil og fart, altså:)) Kjenner meg så godt igjen i det å være redd tunneller . Jeg liker minst undervannstunneller, og kan få litt angst i Hvalertunnellen - må innrømme at jeg er glad det ikke er satt opp blinkelys der:))

gult hus i svingen sa...

har fått 2 fartsbøter jeg:) har 3 prikker i førerkortet:) Ja, ja:) Ingenting å gjøre noe med nå:)
Vi må rett og slett ta oss sammen:)

Onsdagsklem fra Trine:)