11. november 2010

Jeg flytter til London

Jeg mener rettere sagt at jeg vil flytte til London, blir aldri mett av den byen jeg, selv om det jo helt klart er mange sider i en storby som ikke er så fristende også.
Men vi har nå kommet hjem fra en superfin tur, dette var ikke noen søt liten cafè latte, shoppe og designinspirasjonstur, men det var FANTASTISK å bare være mamma og Wilhelminesønn på tur. Alle tanker om jobb og skole ble lagt igjen på flyplassen og vi koste oss masse fra start til slutt. Jeg har nemlig vært på O2 arena med Wilhelminesønnen på Wrestlingshow...litt atypisk kanskje for Wilhelminemor, men en stor drøm for Wilhelminesønnen...så julegaven er nå nytt på forhånd og noen ganger må mammating vike for gutteting. Her kommer et litt langt innlegg om hva Wilhelminemor fikk "sneket" seg til.

Jeg  fikk med list  lurt den lille Wilhelminesønnen med inn i to
"typisk mamma" butikker.
Og det er bare utrolig hvor mye man kan få ut av en "liten tur" innom, som feks. når man må på do og befinner seg inne på Liberty...

ja da må man gå igjennom disse avdelingene, hvor disse skatter  for øyet befant seg.Når det nødvendige ærend var utført, så måtte vi gå hele veien gjennom denne avdelingen...sjokolade i alle farger og varianter, og flotte cup-cakes...
etter å ha sett all den sjokoladen ble lille Wilhelminne sønnen så tørst, så da var ikke Wilhelminemor lei å be om å sette seg ned på Liberty cafe...nydelige farger på tapeten og endra bedre scones....
...men Wilhelminesønnen ville jo ikke være der for evig, for han skulle nemlig til Hamleys for å kjøpe et Wrestling belte, og da var det en byttedeal som måtte til, en butikk til deg og en butikk til meg...så etter det overdådige Hamleys besøket med de flotteste utstillingsvinduer, bar turen rett over til
Urban Outfitters...noen småting ble kjøpt med hjem til Wilhelminehuset, bla. disse fine kortene og flotte fantasi sopper og cupcakes til å henge opp på juletre som er avbildet under.

Jeg fikk også knipset et bilde av de flotteste lampene som hang inne i butikken...de ville jeg gjerne hatt.


Julekort som noen helt spesiellt utvalgte skal få....uff...går det egentlig an å sende slike kort a tro...


...ble litt dårlig bildekvalitet dette her ser jeg, men heng med videre på vindusshopping da...
 jeg bare satte på radaren for hvert vindu vi gikk forbi og knipset i vei, men Wilhelminesønnen dro det hardeste han kunne i hånden "...kom mamma, vi skal ikke inn hit nå!"

Jo, forresten jeg fikk gå inn i denne butikken for å knipse bilder til bloggen, for dere som ikke har vært innom denne mat-oasen i London er det et must ved neste tur.
Ottolenghi, har flere avdelinger i London og har laget fine kokebøker.


Etter en lang dag, fikk vi spist mat på en indisk restaurant, mat fra Punjab, heldigvis er dette også en favoritt for Wilhelminesønnen, så det ble ikke bare Burger King...jeg spiste Thali...en rett med små retter, servert med Naan brød...så utrolig godt!
På flyplassen hjem ble det jo såklart kjøpt med to fine engelske matblader, noen som ble overrasket...hi,hi...

16 kommentarer:

emblas-kanel sa...

For et spennende innlegg. Du skulle jo fått reist rundt og skrevet reisebrev for et magasin eller noe. Veldig bra Wilhelmine.
Ha en fin kveld.
Klem, eva

Shy B sa...

Mykje spennande dokke har sett :)

Bråkmakergata sa...

Hørtes ut som en fin fin tur! Blir aldri lei av London nei! :)

reisegladjente sa...

Høres ut som en topp tur :)

Mathildes skatter sa...

Heldige du. London er fantastisk. Vi er der stort sett en eller to ganger i året. Alt, alt for lite. Reiselysten bare økte når jeg ser bildene dine. Sukk :)

Stine sa...

oooh.. Det så ut som en flott tur! Man må gi og ta.. det er klart ;) Det har t.o.m med min lille jente på 3 år forstått nå hehe :)
Ha en flott helg :)

hege sa...

Jeg elsker London! Har bodd der en stakket stund, men det var langt fra lenge nok... Derfor er det alltid gøy å komme tilbake;-)))

Høres ut som om dere har hatt en flott tur! Kjekt å se bilder. Jeg elsker Urban Outfitters og alle de fantastiske sakene de har. Fin julepynt - og ikke minst snasne julekort;-))

Gøy at du vil bli med på gi-bort-lotteriet mitt;-)) Kjekt å bli kjent med "nye" bloggere!

Klem

Tevanga sa...

Sukk. London er høyt elsket her i huset også, men med to småttiser og elendige barnevaktutsikter de kommende 16 år må vi nok nøye oss med å sikle på lang avstand. Sånn går det når man flytter hhv 60 og 100 mil fra familien sin og får to barn. Men håpet ulmer, alle de fine stedene dere har vært er notert og lagt på lager C.

Klem

gult hus i svingen sa...

så herlig dere har hatt det:) London er en herlig by:) For noen helrige kort:) Selvfølgelig kan du sende Merry fucking Christmas til meg;) derom hersker det ingen tvil;)
Herlige butikker daaa:) Bloggtreff i London hadde vært en ide, eller?

Fredagsklem fra Trine:) Heldige sønnen og heldige deg som har denne opplevelsen sammen:)

Mette sa...

Sa hyggelig at dere koste dere i "nabobyen" var! Rart a tenke pa at vi var omtrent pa de samme stedene noen dager for... ;-) der kan man se hvor liten verden er! Synes dere fikk med dere litt av hvert for bade store og sma!

ha en fiiin fredag
klem Mette

Pafrika Og Belkini sa...

Å, det hørtes helt fantastisk ut! Jeg har faktisk aldri vært i London, eller noen andre steder i England for den saks skyld. Det må det bli en forandring på, tenker jeg!
Så fint med mor- og sønn tur. Og maten! Nå fikk jeg plutselig grådig lyst på te og scones, og pittesmå sjokoladecupcakes... Fin julepynt du hadde kuppet med deg hjem, også.


Ha en fin dag! Jeg liker forresten veldig godt å komme hjem fra ferie også, jeg, så det kan du jo nyte i dag? :)

God som Grønn sa...

Klart du kan sende sånne kort! Jeg hadde digget å få et i postkassa : D De soppene var ubetalelige, men nå har nok jeg litt vel soppdilla for tida...

Og sånne industrilamper i Urban Outfitters-butikken er det nok mange som ønsker seg, ja!

God helg fra Frøken Grønn

Bente sa...

Hei - jeg har konstant lyst til å reise til London - og fikk jo ikke noe mindre lyst til å dra etter å ha lest "reisebrevet" ditt og sett de flotte bildene. Nyte ....!

Ha en fin fredag og en god helg - klem fra Bente.

Namaste (jeo74) sa...

Ser ut så dåkke har hatt ein fantastisk tur! Kan godt forstå at du sleit litt med å gå forbi alle dei flotte butikkane da ;o)

Eg syns å huska forresten at eg la inn ein bestilling på sjal hos deg. Har du begynt? Eg ser nemlig at eg kanskje muligens ikkje trenge det... ;o)
Håpe det går greit.

Gooood helg!

Superkvinnen? sa...

Innbydende og lekkert! Jobbforslag hvis nedleggelse i vår kjære etat: Travelguide! Zusammen altså :-)

Fargevandring sa...

Hei Wilhelmine! Tusen takk for gode tips:-) Skal ihvertfall innom Urban Outfitters, og på shopping skal jeg gå helt ALENE!!!!!!! Takk for fine kommentarer på bloggen min, det blir jeg så glad for:-) Hilsen Anne Lise