4. juni 2011

Etterlysning!

Jeg har to favorittstoffer som jeg så gjerne skulle ønske meg litt store stykker av. Samme hvor jeg har lett, på nett eller loppis så finner jeg ikke disse  stoffene på de to bildene under her: 

Drømmestoff 1. 


Ønsker meg så veldig, drømmestoff 2. 


Om det er noen som er eier av disse stoffer på bildene over og har lyst til å bytte med meg, så ta kontakt med meg på bloggen.  Om noen lurer på hvorfor akkurat disse stoffene, så er det kjære barndomsminner fra gården til mormoren min på det ene med lilla farger, det andre er bare noe som retroforelskelsen har tatt tak i og jeg bare elsker det. 


Jeg legger ut bilder under her på de stoffer jeg kan bytte mot, jeg har også ganske store stykker av dem om det er noen som er interessert i det. Jeg krysser  fingre og tær på at det er noen retro krepp- trekk eiere der ute som vil bytte med meg;)) Ha en fin lørdag søte bloggvenner! 

Stoff 1. Stoff 2. Stoff 3. 

9 kommentarer:

popetotrora sa...

Förstår verkligen att dom där är favoriter. Superfina! TYvärr har jag ingen av dom själv, men skulle jag springa på något så ska jag ha dig i åtanke. :-)

RosMari sa...

Jeg har hatt tilsvarende stoffer tidligere, men FRETEX har fått dem alle sammen. Dessverre... Ha en fortsatt fin helg!

Anniken og mammas lille verden sa...

Hei! Nydelige stoffer alle sammen, lykke til på jakten=)) Er blitt så glad i bloggen din, masse herlig inspirasjon. God lørdagskveld videre

Made by Ina sa...

Jag har tyvärr inte något av dessa tyger.
Men om du vill så byter jag gärna till mig en bit av tyg nr på, det lila med blommor eller om du säljer en bit. Behöver inte så stor.
Maila mig gärna på glorfindelsnfo@hotmail.com

Gunn sa...

Syns det var no kjent med det første stoffet ja :) Gikk gjennom pappeskene jeg har igjen i boden og der hadde jeg et laken med det mønsteret. Det er 180 cm langt og 170 bredt, men det har hvite kanter så det er ca 180x125 cm som har mønster på seg. Bare si i fra hvis du vil ha det! :)

Namaste (jeo74) sa...

Syns helste de var finere dei du tilbyr å bytte med eg ;o)

Stakkars eksamenslesaren vår. Misunne deg IKKJE.
Håpe kroppen e såpass på lag at du får konsentrert deg litt og då vennen. Pauser må me jo alle ha ;o)

Det haste ikkje med lapp, og eg kan vel ikkje lage bloggeteppe uten Wilhelminelapp må veta! :o)

Randi lagde DIY på konvoluttåpning for ei tid tebake. Det e så lett at det nesten e for gale. Du komme te å smila for deg sjøl når du syr :o)

Masse lykke te videre med eksamen snupps!

ReVinyl sa...

Å, skulle ønske jeg hadde noe å bytte med for de stoffene du vil gi fra deg var vanvittig vakre...

Vell overstått eksamen, eller? Klæm

Randi sa...

Hei Wilhelmine! I kveld kom jeg på at jeg har glemt å skrive på nettopp dette innlegget:) Jeg har jo som du vet det oransje stoffet. Men jeg har ikke hjerte til å klippe i det...! Fant det på loppemarkedet på Lillehammer. Et dynetrekk og to putevar. Har en liten drøm om å finne et til som er like fint,så jeg har et sett!
Men om fristelsen for å klippe i det blir for stor skal jeg selfølgelig huske på deg!! :D Lykke til med eksamen! KLEM.

Gunn sa...

Hei igjen,

fant nettopp et dynetrekk i det første stoffet. Har lagt det ut på Epla til salgs, men om du er interessert i å bytte er det bare å si i fra :)