9. juni 2011

Ny lampeskjerm fra FINN ROEN

Den fine butikken FINN ROEN som ligger i Wilhelmines hjemby har jeg skrevet om tidligere. Jeg har besøkt butikken en gang til og denne gangen var det for å kjøpe en fin lampeskjerm som jeg lenge har hatt lyst på. Jeg er litt usikker på hvor den kommer fra, men den passer så fint til "ledningslampen" som henger i gangen.


Søte lampe skjermen;)  Jeg tok også med meg noen reklamehefter fra matbutikken i dag, der fant jeg bare oppskrift på noe som ser ut som verdens beste ostekake...Wilhelminedøttrene må settes i sving og bake denne til pinsehelgen. Tenk nå er det snart helg igjen, tiden bare flyr avsted...her har det regnet i hele dag og da er det bare å holde seg inne, heldigvis ligger en bunke med nye ukeblader og venter på meg, premie til meg selv etter eksamenslesing...;) Sjekk kaken a...ser god ut ikke sant? 7 kommentarer:

Solstrålå sa...

Det ser ut til at du har fristet meg til å prøve å lage ostekake til helgen,,,,hi,hi!
Ha en fin kveld!
Goe klem fra Sol

Randi sa...

Oi, den så kjempegod ut! Den vil jeg prøve og,takk for oppskrift:) Her høljer det ned, og jeg er redd huset vårt seiler med elva snart! Den har blitt enorm!! Ha en fortsatt fin kveld! KLEM.

Signe sa...

Den ostekaksen ser jammen snadder ut :)
Og grattis ved vel overstått eksamensmas!

Bente sa...

God nesten natt - stilig lampe, Wilhelmine - og den ostekaka så jo bare knallgod ut - og helt i Hjemmescenesmak også. Ostekaker uten gelatin/gelé, men som heller skal stekes og skjelve litt når de er ferdige, er mine favorittostekaker:)

Klem!

Anne Lise sa...

Gratulerer med overstått eksamen! Ostekake høres veldig godt ut, nam, nam :) Kos deg masse!!!

kariogjon sa...

Du får komme med tilbakemelding etter at kaka er bakt og fortært!

PillePalle.... sa...

Å, den var flott den lampe skjermen!
Håper du får en koselig helg, kjære Wilhelmine.
Klemmer fra PiPa