15. juni 2011

Interiørkrise

Wilhelmine har fått interiørkrise, jeg vil gjøre om, møblere om mener jeg, men orker ikke noe pga en drittdiabetes som slår meg helt ut. 
(...for dere som ikke vet det, så ja, jeg er blitt gammel og har fått diabetes, sånn som gamle damer får...åååå, det er sååå ille, men samtidg så går det greit, må bare finne formen først...hi,hi)  
Jeg skulle ønske det var et firma man kunne ringe til...også kunne man bare forklare hvordan man ville ha det, bare si: 
"Gjør huset mitt om til en skatt, bruk de ting du finner i huset og ikke vær redd, bare gjør det fint, kult, koselig og tøfft!"
 Så kunne jeg ha bakt noen gode rundstykker, servert pasta med god saus og litt rødvin til selve jobben...åååå, er det noen som driver et slikt firma tro...please! 
Jeg har nå liksom så mange stiler, som om rammen rundt ikke passer til innholdet, brannmannen skjønner jo ikke det, stakkars han blir livredd når jeg snakker om å ommøblere, jeg elsker jo huset, skal ikke endre på det, bare flytte om litt på møbler og sånn, men nei, brannmannen er fornøyd han...bra det da...men det er bare det atter... 
Kanskje jeg skal slutte å lese interiørblader, lese blogger og se på innredningsprogram på TV foreslår han. 
"Er du gal mann!" 
Er man interiør freak så må man være tro i tjenesten...nei, det skulle ha kommet noen tilbud til meg nå, "we make your house in one day" 

Jeg vil ha det sånn ca slik: 

...nei, det kommer ikke noe bilde her, for jeg vet jo for svingende ikke hvordan jeg vil ha det...åååå...
13 kommentarer:

Anonym sa...

Stakkars deg, det ordner seg snart skal du se. Er det på et tidspunkt som dette du skal kalle inn til bloggertreff og la interiørbloggerne vise hva de er laget av?

skjerstad sa...

Stakkar Wilhelmine damen . Håper formen din stiger . Og ja det var jo veldig lurt , det enridderverden skriver ;) Tenk så gøy det har vært ! En dag med bloggvenninner og god mat ;)
Klem fra Janne

moa sa...

hahaha..! du skriver bare så himla bra! nyter å lese..!
men, huff da - det er jo ikke noe ok å være stilforvirret innen interiøret...men du skal se det ordner seg nok! lytt til hjerte :0)
og du kjære fine wilhelmine, den lampeskjermen fixer du ganske så lett, skjønner du! bare å hekle staver frem og tilbake..så sy den til slutt på et lampeskjer-skjelett..(heter det det tro..!?) ønsker deg en superduper dag! klem

gult hus i svingen sa...

Diabetes 2 er noe dritt, det er jeg sikker på, krysser fingrene for jeg ikke får det altså:)
Håper det går bra med deg:) Du får hente inspirasjon, sy puter, male møbler hos andre bloggere:) dette får du til, lykke til:)

Varm klem fra Trine:)

Nina sa...

Å ja ;). Du MÅ bake de bringebærbollene. De er det beste jeg noen gang har smakt. Fortsatt. Og så må du fortelle meg hvordan du synetes de var ;). Klem

Marianne Norup - Dig-Mig sa...

åhh! Jeg kender godt den følelse. Jeg vil også gerne ha' lavet lidt om herhjemme, men har ikke tid lige i øjeblikket. Fik dog lige købt et nyt gulvtæppe til sofagruppen, men den kommer først om 3 måneder da den først skal laves. øv!!
Op med humøret og prøv måske med et par små ændringer i stedet for, som ikke kræver for meget energi at lave, men som kan løfte dit humør lidt op??

Li/Småtingene sa...

Sånn er det bare noen ganger!! Og så ser du "lyset" plutselig... I form av et nytt møbel, en ny plassering av et gammelt møbel osv. Ikke så mye som skal til bestandig, heldigvis! -men JA; kjenner følelsen!! Noen ganger vil man jo bare rive ut alt, og begynne på nytt, liksom.

Håper du finner ut av det med Diabetesen :-)

;-)

Duse Pasteller sa...

Klem til deg fra meg♥

Namaste (jeo74) sa...

Kjenner meg igjen i interiørkrisen din ja ;o)

Håpe det blir litt mærr futt snart vennen.
Klem

Margit sa...

Hej du, Selvfølgelig må du være med i min pakkeleg. Du skal blot sende mig navn og adresse på creativetail@gmail.com

så sender jeg en pakke og pakkelegen videre :)

Lidyll sa...

HUff dah, sånn er det visst av og til....

..hang in there, så bedrer nok både formen og evnen til å få det slik du vil seg!

....kjenner meg forsåvdt igjen i den der biten med å ønske ommøblere-får det sånn stadig vekk...alltid et eller annet somimpulsivt forandres hos oss..jeg jobber og mannen himler med øynene..*hihi*

Ønsker deg en flott kveld!*smile*

Re-dizain sa...

Hej min kära Wilhelmine...det med orken känner vi väl alla igen , vi som älskar att skapa och förändra..några dagar vila och sedan är allt ok:)
Kram

Anonym sa...

Utvid ramma kjære du! Tusen takk for i dag! Klem Lotte