13. juni 2011

Reprise.


Jeg tenker ofte på hvor fint det er at jeg har begynt å blogge, spørsmål er nå om blogen min har utviklet seg og om den er slik jeg trodde den skulle bli. Jeg tror at svaret må være ja, det er vanskelig å ta bilder etc, men jeg blogger jo om tema jeg syntes er gøy og om ting som har bodd inne i meg i lang tid, endelig kommer det ut...interiør, mat, bøker og retro er vell det som ligger blogghjertet mitt nærmest...her kommer en liten reprise på hva jeg startet opp med, take a look: 


Her i huset har vi ofte havregrøt til frokost. Det er både enkelt og godt, og jaggu er det ganske trendy også. I London på mange av de nyeste cafeene i byen er det frokost og brunch som gjelder for alle penga. Det er da ofte havregrøt med frukt som står på menyen. I Notting Hill, i gaten Westbourne grove ligger det mange små koselige cafeer som daglig serverer økologisk frokost. Daylesford organic er en av mine favoritter.                                                    
Men det går fint an å lage sin egen lille økologiske frokost her hjemme også. Jeg spiser ofte frokost sammen med med italieneren Rancilio...for å oppklare misforståelsen, så er det min dyrebare skatt, espressomaskinen Rancilio Silvia. Den er SUPER, det er noe tidkrevende å lage de små mørke nytelsene, men det er helt klart verdt strevet.
                                                          Dagens frokostmeny:Havregrøt med tørkede blåbær, banan og demerasukker. Caffelatte med soyamelk og eplemost fra Kullaberg smaksatt med kanel. Dette er en eplemost vi kjøper i Sverige, uten tilsatt sukker eller konserveringsmiddel.
                                                

7 kommentarer:

Martha sa...

Den frokostplassen må jeg prøve når jeg skal til London i august..
Ha en fin kveld!!
Klem:)

kariogjon sa...

I Sverige selger de havregrøt med tørket frukt. Og den kan trygt anbefales. (sier kari) Da er jeg litt trendy, jeg og da!

RosMari sa...

Flott at du fremdeles blogger om tema du syntes er gøy, også om ting som bor inne i deg hvor bloggen er et herlig sted å komme ut med dette. Jeg liker bloggen din kjempegodt. Jeg synes også at bloggen er et godt sted å få ut ting og tang som opptar meg i hverdagen...

emblas-kanel sa...

Mmm. Den frokosten så god ut. I mitt neste liv skal jeg ha et lite "B&B" med maaaange forskjellige frokostvalg. Ha en fin kveld. Klem fra eva :-)

Ren- Lady Of The Arts sa...

oh yum- that looks like such a good breakfast-

Duse Pasteller sa...

Synes det var en veldig bra start på din bloggekarriere!!
Mine først innlegg så IKKE så bra ut...!;)
Fiin blogg du har, søte!
Klem:)

Åpent hus sa...

hei
så gøy å besøke bloggen din
her var mye fint
kjipt å ha blitt syk, da. håper du finner balansen med medisin.

fine oransje ting du har.
jeg måtte finne frem litt jeg også.

vi har også Rancilio, forresten. elsker den!
ser dere er nøye og har termometer og greier. jeg kommer gjerne på en kopp til deg! ;)

beste hilsner fra
Åpent hus