29. juni 2011

Wilhelminedøttrene tar med mor på tur til Gøteborg

Wilhelmine må luftes i ny og ne, hvert år siden Wilhelminedøttrene var små har vi hatt en årlig sommerferietur til Gøteborg. I år var det Ulrikke og Mathilde som tok styringen, de tok med mor på tur og ordnet det hele...Wilhelmine energien er ikke helt på topp som dere sikkert til det kjedsommelige har hørt før...men når man har slike store jenter/damer som fikser opp...kan man orke ganske mye. Dagen startet kl 09.00...Mathilde var sjåfør hele veien og jeg klarte til og med å slappe av under kjøreturen...frøkna kjørte som en gud...full kontroll i den store byen...svingte galant inn i et parkeringshus og geleidet Wilhelmine ut i den store byen. Vi var klare for lunch og vi fant et fancy sted hvor de hadde en god Cæsar salat, supertøfft lokale, husker ikke hva stedet heter, men det lå like ved Saluhallen for dere som vet hvor det er


Man må jo pynte seg litt når man er på tur...bella mio...


Denne damen flytter snart fra mammaen sin igjen...1 år til Australia den 19 juli...buhu...


Lampe i taket på den kule cafeen...


Fint skal man sitte...gullstol...


Så var det tid for å shoppe litt, Wilhelmine hadde tatt på seg gode sko, joggesko som i følge døttrene ikke helt matchet til dagens antrekk...jeg lignet på en amerikansk turist i følge dem...med de største joggeskoa noensinne...hi,hi...de er nye for året og jeg har aldri hatt så gode sko før så det så, da får det være med matchingen frøkner...her er damene på vei gjennom Gøteborgs gater....


Et lite "hull" i veggen hvor de selger den beste espresso...me like...
Vi måtte ta mange pustepauser underveis, det var en varm og solfyllt dag...så kaffe, smoothie og brus gjorde underverker, nederst i Haga ligger denne oasen av en cafè...så nyyyydelig...Wilhelmine kunne ikke spise noe av dette...åååå...men det går veldig fint...koser meg bare med synet av det hele jeg...hi,hi...som om det er det samme liksom...ja,ja...Nok en søt liten Deli i Haga: 


Hadde så lyst til å kjøpe med slik saft hjem, men 80 kr for en flaske...nei, den får stå...men søte var dem...


Etter jakt på gaver til Wilhelminedøttrenes respektive så avsluttet vi dagen med en god Sushimiddag før denne lille charterturen var ferdig, vi måtte også smake på en kyllingrett...det var bare himmlagodtDet ble ikke den store shoppingen på Wilhelminemor denne gangen, men det kommer et innlegg om fangsten i løpet av uken...flere retrostoffpakker i de nydeligste rosafarger kommer også...følg med alle rosa mirabellaer...sliten damer på vei hjem etter en FANTASTISK dag!!! 


12 kommentarer:

Stilleben sa...

Å, jeg vil også til Gøteborg! Så herlige bilder! Så mange gode kaker, sukk! Takk for reiseskildring.

Mette sa...

For en herlig jentedag! Fin tradisjon!!!
klem mette

Hverdagslivet sa...

For noen snille og flinke jenter du har! Dette så jo kjempe hyggelig ut;-)) Tenker dere har storkost dere. Lykke til til datteren som reiser til Australia, de er så tøffe ungdommen i dag! Min datter flytter til Praha i august og skal bo der hele 6 år!!! Hun skal studere medisin. Hatten av for ungdommen vår:)
Klem Anne Karin

Beate - Bia ved havet sa...

Så koselig med jentetur. Hørtes veldig velfortjent ut.

Nydelige bilder, og kakene var jo ikke særlig fristende da. *sikle*

Ønsker deg en super dag Wilhelmine!

*klem*

Noralill sa...

Så koseleg med store barn, som attpåtil køyrer tur med mammaen sin! Ser ut som de hadde ein perfekt tur til Gøteborg...ein koseleg by.

Takk for kjekk helsing på bloggen min, blir såå glad! Klem frå Noralill

malu sa...

Herlige bilder som fikk meg til å lenkte etter en liten Svergie tur.
Takk for tipset om iskrem maskinen.

:o)

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Så uturlig koselig med jentetur med jentan dine da. Gede mæi til lilletøvsjura e så stor at vi kan gjøre sån:)

Li/Småtingene sa...

Har aldri vært i Gøteborg; men det så veldig fristende ut... ;-). Og for et herlig reisefølge du har! Så heldig å kunne "bli med", og la de flotte damene dine ta styringen!

Ha en fin kveld!
:-)

popetotrora sa...

Ser ut ha varit en perfekt resa! Jag blir alldeles till mig av att se de smarriga kakorna! :-)

Hildemor sa...

Ser ut som dere har hatt det kanonfint:), kjekke døtre du har som tar med mor på tur:).
KLem

Bente sa...

Mmmm - for en tur - Gøteborg viste seg å være en perle av en by - var ikke helt klar over det, jeg - var der i januar! Nydelige Wilhelminedøtre som ordner opp for mor - så hyggelig!

Synd med kaker og kjeks, da - men det finnes jo heldigvis gode alternativer:)

God kveld til deg og dine - klem fra Bente.

Anne sa...

Drar en liten tur til Gøteborg snart, så dette innlegget passet perfekt for meg! Fantastisk skjønne jenter du har! Mine tre døtre er fortsatt ganske små, og blir veeeldig fort slitne hvis jeg prøver å drasse dem rundt i butikker. Håper de orker noe, i alle fall! Lenge siden sist jeg var i Gøteborg, men skjønner at Haga er stedet man bør dra til.