27. juni 2011

Ny is-maskin og boktips

Wilhelminefamilien har fått sin helt egen lille is-maskin. Den er bare så søt, tar ikke store plassen på benken og skal i følge reklamen (som jo aldri lyver) lage is på den raskeste tid noensinne...da blir det snart egenprodusert bringebær is til Fabian og for ikke å snakke om kanel is til varm eplepai...se så søt min lille nye vidunder maskin er da: 
Maskinen tar ikke store plassen, beholderne skal stå i fryseren hele tiden, det følger med 2 boller, du kan lage to smaker og imponere gjestene dine litt. Siden den er så "liten av vekst" denne vidundermaskin håper jeg den ikke flytter ned i kjelleren, men at den faktisk får permanent oppholdstillatelse på kjøkkenbenken...eller i kjøkkenskapet i det minste...nei, denne skal brukes asså...ikke en ny duppedings som bare står der...jeg forsikret brannmannen om at dette var et meget lurt innkjøp, han elsker is, så var forsåvidt enig...hi,hi... 
Ha en fin dag alle sammen...jeg legger ut et boktips også som passer godt i sommer....
For å lage den perfekte gode is er denne boken et must. David Lebovitz har mange gode is oppskrifter i sin bok, en bok fra USA, men den kan også kjøpes på Capris.no...Bringebær sorbet, så god...kan lages med nesten ikke noe sukker...enda bedre;)) 


7 kommentarer:

emblas-kanel sa...

Sååå lekker! Jeg så faktisk reklame for akkurat en slik her forleden, og kunne godt tenke meg en slik. Fordelen er jo at den tar liten plass på kjøkkenbenken - som er fyllt opp av ting jeg sååå gjerne vil ha stående fremme. :-) Noen som kjenner seg igjen?
Klem fra Eva :-)

Namaste (jeo74) sa...

Næmmen så skjønn!!!
Blir nok god iskrem i Wilhelminehuset nå ja tenke eg ;o)

popetotrora sa...

Åh, jag som älskar glass över allt annat blev såklart väldigt sugen på den boken!! :-)

Bente sa...

Ååå - sånn ismaskin ønsker jeg meg også - det hadde vært en duppedings som Hjemmescenemannen hadde sagt JA med store fonter til - is og kaffe - da er han glad!
Spennende å høre om den fungerer bra - tar bollene stor plass i fryseren, tro - hos oss er det ganske fullt!

Hjemmelaget is ... nam!

God kveld og klem fra Bente.

Anne sa...

Wow, den var fin...

Stilleben sa...

En sånn liten, herlig ismaskin må jeg føre opp på ønskelisten! Takk for tipset. Visste faktisk ikke at en sånn fantes.

Mette sa...

Takk for gode ord hos meg. Jeg er iferd med a komme til 'overflaten'.

Ismaskin er en hit hos oss, men vi har 'bare' en bolle... kunne sikkert hatt to... Kanskje like greit at vi ikke har mer enn en..! Bruker ofte Ben & Jerry's iskrembok. Har ogsa laget en eple/mange/basilikum sorbet som ble helt nydelig : http://mittengelskehjorne.blogspot.com/2011/04/tried-and-tested-apple-basil-mango.html

Artig a eksperimentere!
klem Mette