10. juni 2011

Retro stoff fra kollega

Det er ikke til å unngå at mine kjære kollegaer har fått med seg Wilhelmine sin noe litt rare hobby for tiden, nemlig det å samle på gamle dynetrekk...det er jo selvfølgelig ikke så lett å forklare hva man mener med det, også er det jo ikke hvilke som helst dynetrekk man vil ha...det skal være RETRO for svingende!
En av mine kjære søte kollegaer hadde vært så snill og tenkt på meg her en dag, for på skrivebordet mitt lå denne FANTASTISKE stoffpakken, åååå så glad jeg ble. Dette stoffet var bare så fint, jeg ble forelsket i det fra første stund. Tusen millioner takk kjære Mettemor! 


Det skal jeg sy en fin veske av, fargene er så klare og fine, det blir min sommerveske i år! 

Jeg var også så heldig å vinne et lotteri hos den flotte bloggen Re-dezain  for en stund tilbake, nå har jeg fått de mest fantastiske stoffer i posten, skal bli gøy å sy noe av dem. Tusen takk for den fine premien.


7 kommentarer:

kariogjon sa...

Slike dynetrekk har vi sikkert hatt- og slitt ut masse av. Vi har dessverre ingen nå- de har blitt kastet. Men det er rart det med mote; vi som er så gamle at vi vokste opp med 70-talls storblomstrete tapeter og stoffer, vil nok heller si gammeldags enn retro. Jeg (Kari) får nok snakke for meg selv og mote er som sagt noen rare greier- den forandrer stadig smaken vår. Det er godt at smaken er som baken- delt.
Ha en fin helg!

skjerstad sa...

Så koselig da Wihelmine :) Og det stoffet var jo knall ! Ikke greit å få folk til å skjønne det der med Retro . Jeg har fått mye av folk som tror de gir meg retro , og så er det bare fælt . De sier jeg bare kan kaste det jeg ikke vil ha . Og ja alt blir kastet . er ikke uttaknemlig altså , men det går jo ikke inn , når jeg prøver og forklare at retro er fra 60-70 tallet . Fargerikt og store blomster . He he , godt og klage litt ;)

Ønsker deg en fin helg :)
Klemmer fra Janne

Gunnhild sa...

90 % av alt jeg får, er også "feil" men det er liksom verdt det, når man får tak i et fantastisk trekk her, og en nydelig skatt der.. ;)

grattis med dine skatter!

popetotrora sa...

Grattis till fina tygvinsten!

Hoppas du får en riktigt härlig helg! Kram

Bringebær sa...

Utrolig flott det øverste stoffet der! Nydelige farger sammen...Det er så gjevt at vi alle har forskjellige lidenskaper og setter pris på forskjellige ting, da kommer liksom alt til nytte til slutt!

Marlene sa...

For en snill kollega!
Blir nok en knallfin sommerveske!
God langhelg!

Benedicte fra "Skolelyst" sa...

Gratulerer med de flotte stoffene. Det er jo som godteri å regne for oss som elsker å sy.
Ønsker deg en fortsatt dog helg.
Hilsen Benedicte