2. juni 2011

Harryhandel àla Wilhelmine

Wilhelmine bor ikke så langt fra svenskegrensen og en gang innimellom blir det en ekte Harry handel på Wilhelminefamilien. Noen ganger så får Wilhelmine helt hetta av å gå inn på slike store kjøpesenter, i dag var det en slik dag, så det ble en lynrask tur. Wilhelmine skulle gjerne ha levd noen årtier tilbake hvor det kun var den lokale kjøpmannen på hjørnet og lørdags stengte butikker...men det spørs da om man fikk tak på Fetaost, Basilikum og et lass med Pepsi Max på en Kristi himmelfartsdag...noen ganger er jeg bare så glad for å bo ved siden av Harry-land (les Svinesund)...for da kan man nemlig også fylle på med fine matblader og fine funn fra Indiska butikken, som er en av mine favoritter...brannmannen liker seg best på utsiden...her kommer det noen pics fra saker og ting 
som er innkjøpt på Harry handel àla Wilhelmine: 


...matblader, en av mine mange laster...Vagabond har kommet med et eget matblad, skal bli spennende å lese det...Kanskje brannmannen lager Greks salat og stekt halloumi...mmm...det er godt asså...


Hysj...ikke si det til noen, men det er ikke alltid hjemmelaget hos Wilhelminefamilien...denne ferdig kjøpte guacamolen er faktisk kjempegod...verdt å prøve til tacoen...


Asparges i helgen, med spekeskinke og parmensan ost, pinjekjerner...en helt egen rett i seg selv...


Rengjort hus og frisk basilikum på kjøkkenbenken...livet er herlig...Fabians favoritt...søndagsfrokosten reddet...Bare en bitte liten tur innom Indiska gjorde meg 129 kr fattigere, men se den fine vesken...helt i beste Wilhelminestil...Her kommer det ekte beviset på harry handelen...hjemme eksamen starter i morgen klokken 12.00...da er det godt å ha et lager av brus og farris...herreligheter som jeg bare gruer meg...og gleder meg...skal bli godt å få det overstått også...

Ha en god fridag videre alle sammen, klemmer deles ut i øst og i vest...


18 kommentarer:

emblas-kanel sa...

Har også vært på Harrytur i dag. Men det er bare en rimelig liten butikk så de har dårlig utvalg i blader og magasiner. Men vi tok bilder ved siden av to meter høye snøskavler. Sommeren lar vente på seg.
Lykke til på hjemmeeksamen!!!! Tvi tvi for at du får en grei oppgave.
Klem fra Eva :-)

Duse Pasteller sa...

NAM!!:P
Skulle ønske jeg bodde litt nærmere grensa...!;)
Klem

RosMari sa...

Harryhandelen gav jo mange spennede innkjøp. Jeg hadde gjerne tatt en harryhandel, hvis vi hadde bodd øst i landet... Lykke til med hjemmeeksamen imorgen!

Taratei sa...

Stilig Wilhelmine - Harry-handel er tingen veit du.
Godt med litt mat øk - og den veska var jo bare knall. Masse lykke til i morra kl.12 - det gårhelt sikkert veldig bra -og hiv innpå med litt PM (PepsiMax) det smaker alltid godt :))

Taratei sa...

Så bra Wilhelmine - Harryhandel er tingen veit du - alltid kjekt med litt mat øk - og veska du kjøpte var bare knallfin :) masse lykke til i morra kl 12 og hiv innpå med litt PM ( PepsiMax) alltid oppfriskende :))

Randi sa...

Ååå. Det 101 ideer blader er så bra!! Nå ble jeg misunnelig:) Jeg er pesimax avhengig! Uff uff! Ha en fortsatt fin kveld! Klem.

Rosa sa...

Digger "101 idèer", nå må jeg innom Narvesen i morgen:-)

Enig med deg, kjøpesentre er til å få litt kløe av... Men praktiske, til sitt bruk (les: når kosen og inspirasjonen ikke står i høysetet).

Masse lykke til med hjemmeeksamen, jeg vet det kommer til å gå superbra!Lover å tenke masse på deg:-)

Stor klem, Rosa

kariogjon sa...

Lykke til med eksamen! Ønsker Kari og Jon

Siri sa...

Mm, her var det mye godt!

Fine interiørblader også. Jeg pleier også å handle blader i Sverige. Hi-hi.

Klem Siri

Siri sa...

Hei igjen!

Takk for det.

Oppskriften er:

7 (romtempererte) eggehviter fra mellomstore egg
500g sukker

Pisk eggene til de er stive og tilsett sukker litt og litt.

Stekes på ca 100 grader i ca. 2 timer. (Kommer an på størrelsen)

Klem Siri

popetotrora sa...

Så mycket härliga inköp! Mysigt med så många i nspirerande tidningar inför helgen. En mysig stund i solen med en bra tidning är aldrig fel!!

Hoppas du får en riktigt bra helg!

Bente sa...

Haaryhandel må man på - det hører med i husholdningen her også:)

Knallfin veske, Wilhelmine!

Kanskje vi ses på Hydra i sommer ....?
Massevis av lykke til med eksamen!
God klem fra Bente.

Re-dizain sa...

Åh vad mycket du handlat i Sverige:)
Jag har haft otroligt mycket med en stor order till Japan men nu börjar det lugna ner sig. Nu skall jag packa ditt paket..jag mailar dig.

Siri sa...

Glansete magasiner er finfint å handle i Sverige - må alltid en tur innom Pressbyrån når anledningen byr seg. De norske bladene, særlig interiør og hage - de er så like.

Re-dizain sa...

hittar inte ditt e-mail, kan du maila mig på re-dizain@tele2.se

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja..kjekt og være på harry tur:)Skulle vært der jeg og---
klemklem

Gunn sa...

Har også vært på harryhandel i dag, men her går turen over grensa til Finland så det er lite vits å kjøpe med magasiner :) Men et knallfint vatteppe og et fargerikt laken til den nette sum av 4 euro ble det. Pluss cola, finnbiff, tranebærgele, havregrøt og masse, masse frossen bær til smoothies :)

Riktig god helg og lykke til med eksamen, igjen ;)

Martha sa...

Vagabond mat..det så supert ut..Har ikke sett det før:)
Ønsker deg en fin helg!!
Klem:)