21. juni 2011

Nytt blad og lille Wilhelmine i retrokjole

Wilhelmine kan jo ikke spise kaker, men jeg kan jo se på blader og det skal jeg love dere jeg gjør til den store gullmedalje. Et av mine faste blader som blir handlet på harrytur er et blad som heter "Hembakat", det er super duper fint. Masse fine boktips, gode oppskrifter og koselig lesing. Anbefaler det på det sterkeste. 

Legger ut et bilde under her på den godeste Wilhelmine by her self og den lille Wilhelmine, ca 37 år siden, sjekk kjolen da...for ikke å snakke om Kinaplatene på veggen...hvordan i svarte kunne foreldrene mine slå opp det på alle vegger, i alle rom...det er sant, til og med på kjøkkenet, med røde og lilla fliser til...omg!


2 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

Herlig kjole, Wilhelmine også så artig å se den "gamle" Wilhelmine også:) Kinapanel varvanlig ja, jeg husker det:) Vi var av de få som ikke hadde det, mamma var også opptatt av interiør:) Vi hadde malte vegger og trepaneler av type krokskog med kobbernagler:) Vakkert faktisk:)
hadde så mange fine lamper hjemme, men alt ble kasta:(

det lilla stoffet under her må være noe av det vakreste jeg har sett:)

Håper det går bra med diabetes og tilvenning til et annet kosthold:)

klem fra Trine:)

mymlen og my sa...

Så fine dere var, jeg husker vi hadde noe lignende på veggene. Skulle ha tatt vare på mye av det gamle inventaret, men akk det ble ikke gjort. Tusen takk for den lille søte boka om macarons. Pass bare på, det kommer nok noen slike deilige kaker på bloggen til Mymlen.
Ha en fortreffelig aften og kos deg med kakeblader, det gjør jeg.

Hilsen Mymlen