12. desember 2010

Adventbrunch og julepakker





 
I dag hadde vi besøk i Wilhelminehuset på adventsbrunch.
På menyen var det lun leverpostei med stekt bacon, løk og champinjong.
Sild og litt røkt laks med eggerøre fulgte med.
Før i tiden, i riktig gamle dager så lagde Wilhelmine leverpostei selv til jul.
Det var på den tiden jeg trodde at man ikke var en god nok husmor om man ikke kokte, bakte og syltet hele dagen lang. Dette er jeg heldigvis blitt kurert for nå, det tok lang tid å bli kvitt denne julesyken, men det er så deilig å se at familen overlever selv om det er litt halvfabrikata som kommer inn i huset.
I dag hadde jeg kjøpt to juleleverpostei fra Gilde,
de ble varmet i ovnen og det gode bacontilbehøret ble lagt over ved servering.
I dag er det 3.advent og under to uker igjen til julaften.
Oj,oj hvor fort tiden går. Jeg er ferdig med julegaveinnkjøp og har også fått pakket inn litt gaver i dag,
det er så koselig å holde på med dette, brannmannen skjønner ikke hvorfor jeg holder på med slikt...
"de pakker jo inn i butikken da kjære Wilhelmine"... lett for han å si...som definitivt er imun mot julesyken!
Ha en fin advents kveld alle søte bloggere, takk for alle hyggelige kommentarer, jeg er så glad for dem alle!




 

11 kommentarer:

Rosa sa...

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!

SØndagsklem, sulten Rosa;-)

gult hus i svingen sa...

så godt å høre det er flere enn meg som har slutta å lage leverpostei:) Gildes julepostei er god:)
Til middag idag hadde vi scampi, stekt med coriander, chilli og ingefær med rømme med lime til:) jeg stekte potetbåter(mandelpoteter) i ovnen med flaksalt,timian,olje, hvitløk,tabasco:) Scampimetoden har jeg fått fra deg, Wilhelmine:) Det er kjempegodt og anbefales videre:)

Så fine pakker du lager også, det er koselig å lage personlig innpakka gaver:)

Blir overraskelse i posten snart da;) jeg grugleder meg, tenk om....nei, det gjør jeg ikke;)

Fristende gjærbakst:)
Klem fra Trine:)

Skjerstad sa...

Jeg er så enig :) Det er best og pakke inn selv, jeg og koser meg med det ;) Fine pakker du har pakket inn ;) Søt disse soppene du har heklet ;)

Ha en fin uke som kommer :)
Klemmer fra meg til deg :)

moa sa...

mmmmm... ser supersnadder ut!
kjempefine pakker :0)
..fortsatt fin førjulstid!
klem

Dronning Maud sa...

He he så enig med deg:)Fletteloffen så herlig ut!
Ang bredere blogg kan du spørre Jorid.Hun er bare så behjelpelig og snill.Hun fikser det på kort tid..Men det ser jo ut som du har brei blogg?

Bente sa...

Hei Wilhelmine - ja er det ikke godt at litt halvfabrikat også kan gjøre nytten - uff, jeg kjenner meg igjen - skal både være litt karrierekvinne, god mor + ordne opp i matveien slik min gamle mormor gjorde med ALT fra bunnen av. Det går jo bare ikke. Vi koser oss i førjulen her hjemme med det vi liker å gjøre og lage - også ordner alt det andre seg fint selv - dessuten er rengjøringslisten lagt fryktelig lavt her;)
Ha en ny fin adventsuke - min uke starter med Luciakonsert i Oslo domkirke i morgen tidlig - tror nok det blir stemningsfullt - klem fra Bente.

Maratonjenta sa...

Mmm, ble plutselig så sulten her ved laptopen. Lur løsning med leverposteien!

Adventsklem fra Maratonjenta!

Barbros lille atelier sa...

Så koselig med adventsbrunch! Hjemmelaget leverpostei er fantastisk godt, men Gilde sin duger den og:-)

Flotte pakker! Kjempefint med fluesopp pynten!

Ha en fortsatt fin adventstid!

Har forresten vært og kjøpt hvit sjokolade til vanilje fudgen. Den må jeg jo bare prøve meg på:-)

Klem

Gry sa...

Takk for koselig komentar!
Så fine julepakker du har laget og god mat! Fluesoppformen har jeg kjøpt i Berlin... men de har de sikkert på steder i Norge og...
Du får tegne en fluesopp på en pappbit og bruke den som sjablong.
Lykke til med englekyssene!
Adventsklem : )

Elisabeths Borg sa...

takk for den hyggelige kommentaren hos meg. Veldig koselig at du ville bli følger hos mneg. Synes de skøytene på det første bildet var veldig fine. Laget de selv?

mette sa...

Så koselig kommentar, takk! Bakverket ditt så skikkelig fristende ut. Nyt førjulstid, baking og vasking!