3. desember 2010

Realitetsblogging om Julebord med stil og Oleana

I år skal det være julebord med stil på jobben til Wilhelmine, vi har tatt saken i egne hender og skal lage pinnekjøtt og riskrem til alle terapeuter i hele etaten! Wilhelmine og en kollega har påtatt seg arbeidet med å lage mat til årets store etatsfest! Det skal bli så morsomt, selv om det akkurat nå føles ut som om hele kjøkkenet er en slagmark. Det står kaker, pinnekjøtt, risgrøt og rød saus omhverandre...og midt oppe i det hele står brannmannen og skreller poteter...han er den snilleste i hele verden!
Jeg var hjemme hos den søte kollegaen min i stad for å hente pinnekjøtt, min kvote som skal dampes her i Wilhelminehuset. På benken hennes så det slik ut:
....tenk at dette kan bli noe så godt, kanskje ikke akkurat noen typisk bloggbilder, men lukk øynene og kjenn duften av pinnekjøtt og kålrotstappe, med riskrem og rød saus til dessert!

Jeg passet på å knipse noen bilder i det koselige huset hennes når jeg hentet pinnekjøttet også, hun er opprinnelig  kunstner og har det så fint. Og ikke nok med det så er søsteren hennes også designeren bak alle
produkter, så i min kollegas hus er det all verdens nydeligste produkter i beste Oleana design.

Nei, nå skal det fortsette og kokes...ha en fin fredag alle bloggvenner!

15 kommentarer:

emblas-kanel sa...

mmmm - det blir godt! Pinnekjøtt og kålrabistapper er nydelig mat, og med riskrem til dessert er det nok duket for en trivelig kveld.
Lykke til!
Klem fra Eva

gult hus i svingen sa...

får vann i munnen ved tanken på pinnekjøtt, kålstappe og riskrem med rød saus:) Det er akkurat det vi spiser julaften:) Jeg gleder meg sånn til det måltidet:)
Artig og arbeidskrevende å lage julebordet selv da for gode kolleger:)
Så omtenksomme dere er:)

Klem fra Trine:)

Hege - BOLIGglede sa...

Ja jeg kjenner duften.. Mmmm Pinnekjøtt er favoritten, men må antageligvis lage ribbe i år pga svigerfamilien som kommer på besøk. Sånn er det vettu..;)

Fin blogg du har:) Ha en fin dag..

Kaspara sa...

Hei Wilhelmine
Søren, at vi ikke fikk sneket oss med som blindpassasjerer hos gasellene!!! Så hadde vi hoppet spretne og glade ut når bilen parkerte foran Husflid! Tenker det haddde vært to forkrekkede gaseller da, hi ,hi!
Så supertøff du er som tar på deg pinnekjøtt-laging til en stor bataljon!
Vet du; jeg trenger en god ooppskrift på kålrabistappe. Jeg får det bare ikke til!!!

Kos deg på festen og lykke til med maten!
Klem fra Kaspara

Rosa sa...

*kremt*
Er det lov å si at man ikke liker ting som har sagt "bæ"? Ja, jeg vet, det er som å banne i kirken....;-)

Håper du får et fantastisk julebord og en rktig god helg, KOS DEG!!

Klem, Rosa

Mette sa...

Pinnekjott... jeg reiser over til Norge neste helg for a hente med meg pinnekjott...! Vel, for a hilse pa familien og, da ;-)

ha en fin fest
klem mette

Astri sa...

Du verden som jeg gleder meg !! Heldige meg som skal få spise den nydelige maten dere tilbereder:-))Og du må da ha verdens snilleste mann som stiller opp slik at vi kan meske oss i all den deilige maten ! La han få en prøvesmak da, fortjener han ! Gleder meg masse til kvelden, må tiden bare renne avgårde ! Stor klem fra en av de heldige kollegaene

Skjerstad sa...

Pinnekjøtt er jo så godt :) Så gøy å lage mat til gode kolleger. Mange kolleger ser jeg ;) Så fint det var hos din kollega , ble mye kollega nå hi hi ;) Kos dere i kveld !!

Klem fra Janne

Nina sa...

Nesten litt snodig dette. Men i går kveld - satt jeg og surfet mens jeg så på tv - med hovedmål å finne igjen nettopp DETTE Oleanapleddet et eller annet sted. Det har liksom festet seg på netthinna - og går aldri vekk. Tenkte jeg skulle hoppe innom Husflid-butikken i Kongsvinger til uka - bare for å snuse og lukte. Kanskje det ikke er i produksjon legner en gang? Tør ikke tenke på pris - men kanskje dersomhvisomatte vi får penger i julegaver.....farlig tanke!

Og så dukket det opp på bloggen din nettopp i dag.

Nina sa...

Og så glemte jeg å skrive god helg og ha en alldeles fotreffelig julebord. Jeg tror jeg må ha julebord for meg selv en dag her jeg - i Budeiesøm. Med pinnekjøtt.

Marit sa...

Jeg kan kjenne lukten...sukk :) Lykke til med julebord.

Bente sa...

WOW - for et flott prosjekt - heldige kolleger:) Pinnekjøtt med alt det tradisjonelle tilbehøret er noe av det aller beste jeg vet - og jeg kan fint kjenne lukten av bloggbildene dine. I morgen skal vi bort til gode venner på nettopp pinnekjøtt - mmmm:)
Oleana, ja - jeg har både sansen og et par kjempefine votter:)
Ha en fin helg, Wilhelmine - klem fra Bente.

Kaspara sa...

Hei igjen!¨
Tusen takk for at du skrev ned din oppskrift på kålrabistappe til meg! Den skal prøves! Håper du er
ajour med pinnekjøttet! Lykke til!
Klem fra Kaspara

giraffmamma sa...

Mmmm lykke til med julebord, det høres ut som det blir vellykket. Menyen skal ihvertfall ikke ødelegge stemningen :)

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Mmm julelukt og julemat! Håpe julebordet blir vellykket!
Kos dæi
klæm fra mæi