13. desember 2010

VeslestuaJeg ønsker meg denne stolen, den er så fin. Den stod i et utstillingsvindu i Sørumsand, bygden som Wilhelmine reiser til for å få veiledning av sin veileder i forbindelse med studier. I pausen mellom terapi og teorier så rekker vi alltids en liten tur på bygdas lokale kjøpesenter.
Og i dag var vi innom
Der var det så mye fint. Tydelig en kreativ dame som driver denne butikken. De har også en egen nettside. Stolen var pusset opp og var så fin, det var også et lite nydelig bord der som var malt i en sart rosa farge. Dette tipset skal spares og brukes om jeg finner et lite settbord.
Husker farmoren min hadde et slikt settbord, når jeg overnattet hos henne så pleide hun å sette det frem ved stolen jeg satt på foran tv, bordet ble fyllt med godsaker som druer, kamferdrops, Twist og Villa Farris brus.
Det var tider det, når Wilhelmine var en prinsesse.


2 kommentarer:

Tevanga sa...

Dette ser ut som en fin butikk. Det rosa bordet kunne godt ha fått både oppholds- og arbeidstillatelse hjemme hos meg... Her skal kvelden brukes til rydding. Skjønner ikke hva som skjedde jeg... Mens jeg sto med ryggen til kom det en virvelvind og snudde alt på hodet! Lenge siden sist det var SÅ rotete her! Etterpå skal jeg prøve meg på berlinerkranser for første gang. Spennende :-)

Klem

Bente sa...

Hei - er ikke Wilhelmine litt prinsesse lenger nå da ...;);) Dette var da en flott butikk - skjønner godt at dette ga inspirasjon. Nydelig lite bord:)
Ha en fin-fin mandagskveld - her går det i forberedelser av jenter til mattetentamen og framføring av særemne i norsk - lite julepreg over det! I morgen er det fridag - og da skal det effektiv-shoppes!
Klem fra Bente.