4. april 2011

Retro curlsHallo Ladies! Do you remember? 
Jeg er ikke sååå gammel selv da, bare nesten...men jeg husker i allefall veldig godt at damene i min familie trippet rundt med disse varmerullene i håret. 
Når det var fest var det på med hårruller og neglelakk. 
Jeg var så heldig å finne et helt nytt sett av 
Carmen curlers 
på den lokale gjenbruksbutikken, det var et helt ubrukt nytt sett, med kvittering og det hele oppe i esken. Nå gjelder det bare å få brannmannen til å bytte kontakt på denne herligheten, 
så skal nok Wilhelmine få litt sving på frisyren. 
20 kroner for helt ny sveis...det er ikke så galt asså. Bare elsker den gjenbruksbutikken jeg...men fortsatt dårlig med retro dynetrekk da...men retrokrøller får være en bra erstatning. 
Skal vi se...
gre gjennom håret, del opp i passe lengder...rull det opp, ta på hårspray, helst bør det vell være 
Elnett da, den gamle gode hårsprayen...vent noen laaange gode minutter...og vips så har Wilhelmine en fantastisk retrosveis...


19 kommentarer:

Randi sa...

Hehe, så stilig!! "De har full bevegelsesfrihet mens carmen tryller med Deres hår"... Ingen sak gitt!! :D Syns absolutt du skal gi oss et før/etter bilde når du har prøvd Carmen!! Nattaklem fra meg.

Anonym sa...

Hehehe,ler her jeg..
Morsomt innlegg! Det er jo alltid sånn at man er ute etter noe spseielt, og så kommer man hjem med noe annet.. Hmm :)

Retrokrølltopphår, ja nå får du vise oss hvordan krøllene blir! *knis*

Klem Ida

Frk.Eplegrøt sa...

Å så herlig funn!Åsså helt nytt og urbukt da :)
Elsker krøller!

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

ahh nice! Dette blir spennende. Du kommer til å bli så fin på håret ;D

Nina sa...

Mammaen min hadde sånne ;).

Jeg bruker jo faktisk varmspoler når jeg skal se ut som folk på hodet jeg da - det hjelper på heksehåret mitt og løfter det ;). Du så vel i videobloggen min ;). Jeg hadde de til og med i kofferten til Italia. Can´t live without them.

Du må vise da - når du kommer i gang ;).

Nina sa...

Og faktisk - jeg bruker Elnett ;).

gult hus i svingen sa...

kjøpte en sånn til jenta vår jeg:) Den var også i eska si og så helt ny ut:) Hun og venninnene bruker varmrullene når de skal pynte seg:) mamma hadde sånn da jeg var yngre:)
Klem Trine:)

kariogjon sa...

Husker dem, ja. Får vi se resultatet?

Stilleben sa...

Fantastisk herlig innlegg. Den husker jeg! Min eldre søster (som nå er i 50-årene) brukte det. Hun har samme hårsveis enda, lurer faktisk på om hun bruker varmerullene fremdeles. Det skal jeg spørre henne om. Og Elnett det bruker min gamle mor på 76. Hver jul så gir jeg henne noen flasker, så har hun et lager gjennom året. He he! T.o.m min yngre søster på 36bruker Elnett. Hun synes det er så koselig å bruke samme hårspray som mamma, he he! Dette var et herlig ping-pong-innlegg!

Rosa sa...

Litt av et kupp!! Gleder meg VELDIG til å se resultatet;-)

Klem, Rosa

Nina B. sa...

tjihi, fantastisk!
Må definitivt få før/etter bilder!
Og du, Elnett lever i beste velgående ;)

Fine lopper under her også. Det blå/hvite fatet har svigermor også, og jeg liker det kjempegodt!
klem Nina

Mette sa...

hahaha... ja dette brakte frem minner!

Vi ma jo fa se bilde av deg -for/etter! ;-)

ha en fin fin dag
klem mette

Dorteas lille verden sa...

He he...stilige hårruller. Husker at min tante hadde maken, og jeg tror jammen de er i bruk enda:)Ta en titt innom meg, har give away på gang:)Ha en fin fin tirsdag:)

Bente sa...

Hei Wilhelmine - så flott det blir med retrokrøller - har solgt noen slike krøllesett i min tid som selger av elektriske artikler på vårt lokale loppemarked:)

Håper du viser oss hvordan resultatet blir:) Elnett, ja - den finnes alltid i min lille mor sitt badeskap - kjenner lukta bare jeg skriver om det;)

God kveld og klem:)

Thora sa...

Ja gjett om jeg husker de :-)) kjempe gøy at du fant ett nytt sett og sååå billig. Men styr unna høyfjells sol lampa hvis du finner den på bruktbitikken, tenker på gru hvordan den ble brukt hos enkelte på den tiden som man brukte de hårrullene. Klem.

Ellen sa...

Fantastisk! Det er sånn man skal krølle håret altså, da gjør du det med stil liksom! Tenk at du fant et helt ubrukt sett da! Du må jo vise frem bilder av frisyren også da:)
Herlige Londoninnlegg under her! Herrejemini, jeg må til London! Det markedet på Camden da, jeg DAUER! Jeg vil ha sånne kofferter! Og Portobello Road...jeg blir helt sjuk jeg. Og så blir jeg litt sur for at jeg ikke er i London akkurat nå. Jeg har vært i Notting Hill, men det er så lenge siden! Før jeg begynte å kjøpe bare brukt stæsj. Herlige reisebrev fra London altså, så flink du er:)
Klem fra Halden!

Pia sa...

Ha ha, herlig! Jeg krøller aldri håret - det passer meg liksom ikke.

Lise B sa...

Å, slike hadde mamma! Jeg hadde glemt at de fantes. Tusen takk for at du minte meg på det!

Anonym sa...

Ta med dem med til Geilo så kan vi fiffe oss litt opp;)