9. april 2011

Slik var min Loppelørdag

Wilhelmine har nå startet på loppemarked sesongen, i første omgang så skulle jeg jo jakte på retrostoff, jeg så bare for meg fine dynetrekk som ropte på meg at de ville være med hjem, lilla, rosa, gule, grønne og orange skulle de bare komme dansende mot meg...men der kan man mildt sagt si at Wilhelmine tok feil...ikke så mye som et retrotrekk fant jeg på loppis. 
I det jeg holdt på å gi helt opp, men så fant jeg en annen skatt...da tenkte jeg at det nok var et tegn på at denne loppesesongen kommer til å bli helt utrolig fin alikevell...Wilhelmine er inne i en steam...en positiv steam...hi,hi...ja, hva var det jeg fant da lurer dere nok på...???...jo, under et bord langt inne i en krok...
lå det en IRA design kakeboks, jeg trudde ikke det var sant, her i Norge liksom, en helt ekte IRA kakeboks...da var jeg i gang, plutselig så jeg mye annet fint også...4 fine skåler som jeg samler på, et brett som jeg husker farmor hadde, en gammel Arabia krukke og tilslutt en gammel fin koffert som nesten var i stykker...men den passer godt sammen med den andre samlingen min...men ingen retrodynetrekk dukket opp...nå er det like før jeg snart tar dør til dør aksjon...ringer på og spør: 
"Unnskyld, jeg  bare lurte på...du skulle vell ikke ha..."....nei, det skal jeg ikke gjøre...jeg er jo ikke helt gal heller...men jeg vil bare så gjerne finne et lilla, et rosa og et grønt retrokupp....ååååå....ja,ja...sesongen har jo bare begynt...ha en god kveld alle sammen. Også vil jeg til slutt si at jeg var så heldig å vinne de fine slabbedask påske kyllingene på  bloggen Hjemmescenen giveaway...de var så søte Bente! 

Litt orange lopper...jeg som egentlig ikke helt vet om orange passer meg...men jeg finner egentlig bare orange ting for tiden..., da liker jeg vell egentlig det da...


Jeg måtte ta med dette serveringsbrettet, husker farmoren min hadde et slikt, trur hun den gang syntes det var veldig moderne...jeg fyllte hele brettet med ting, inkludert Ira boksen og betalte 30,-kr for hele sulamitten...BRA DEAL...


Lille kattepus hvor er du hen...


Denne kofferten ble også fyllt opp med ting og tang, dere skal få se mere i morgen...betalte 50,-kr for en koffert full...tilsammen 80 kr for min loppefangst...


oj, jeg fikk jo med disse også...11 kommentarer:

Skjerstad sa...

Så herlig at loppesessongen har startet ! Stilige bokser og Koffert :) Norsk konsersasjonsleksikon hadde vært artig å lese i .
Kos deg i kveld :)
Klem fra Janne

Siri sa...

Hey, så fine ting. Jeg har vært på loppis selv i dag - kommer innlegg senere.

Loppedilla sa...

Da har vi drevet med det samme idag! Jaktet på lopper! æ åsså fant masse fint! jobber med nedlasting av bilder i dette sekund:)

marian sa...

Gode kupp detta! Retro-stoff er jo "alle" på jakt etter no så ein skal vera veldig heldig om ein får napp der. Sånn fin puse-kakeboks har eg òg. Redda den frå eit lass som skulle på fyllinga. Oppi den har eg fjør-samlinga mi. Du finn sikkert noko lurt du kan bruka din til.

Marian

Lise B sa...

Bra fangst, jeg likte lampene også jeg. Og den oransje boksen var veldig fin!

Solstrålå sa...

Ja loppene hopper virkelig i Norges land nå for tiden!!!
Kjekt med loppis!!!
Skikkelige nostalgia du har funnet!
Blogger om loppis jeg og i dag,hi,hi!!
God helg og goe klem fra Sol

Petra / Popetotrora sa...

Att loppissäsongen startat känns som ett tydligt vårtecken. Härligt!!

moa sa...

heihei wilhelmine

oi, så glade herlige lopper du har funnet deg!
supergøy å gå på loppis!
..fortsatt fin helg -
moaklem

Duse Pasteller sa...

Fine loppefunn!!! Likte spesielt godt lampeskjermene og kofferten! Og FOR en pris!!!:O
Gleder meg til å se innholdet i kofferten;)
Lørdagsklem

Stilleben sa...

God morgen!
Så mange fine lopper. Katte-kakeboksen var smelt! Likte også kofferten veldig godt. Var selv på loppis i går. Fant litt av hvert. Ikke så mange vintageskatter som Kaspara, men fikk tak i en vattskatt og da er jeg fornøyd!

gult hus i svingen sa...

smil, du har gjort en god deal:) For en pris, utrolig artig å gjøre slike go'kjøp:)
Liker absolutt alt jeg:)Enkel sånn;)
Klem fra Trine:)