24. september 2011

Bloggbesøk i HAPEL`s oase

I dag har jeg vært på blogglunch hos den søteste Anne bak bloggen HAPEL
Hvor koselig kan man egentlig få det i et hus...det kan man finne svaret på bak Hapeldøren. Det er bare så fint, koselig og levelig. Hapelhuset er fullt av fine små detaljer, samtidig som det er rent og stilfullt. De søte Hapelbarna har laget små kunstverk som man kan beundre i huset, det er bare så nydelig. Wilhelmine elsker jo London og har i årevis lest og kikket på boligblader med Londonstyle hjem og kule leiligheter. Hos Hapel er det nettopp slik, fargene er det som gjør at dette huset alltid vil være Wilhelmines favoritt fra nå av, ja...sammen med alle mine andre favorittbloggeres hus. Det er jo blogget om interiøret og sånn før fra Hapelhuset, ...selv om dette huset ikke kan blogges nok om valgte jeg å ta noen bilder av Hapel hagen, som var så fin, som en liten HAPEL oase, bildene må tale for seg selv. Litt bilder av den mest kule doen i Vestfold fikk jeg også knipset...egen kunst av Hapel barna også der. 
Takk for en god lunch, masse interiørsnakk og masse inspirasjon Anne!
Du er alltid velkommen i Wilhelminehuset må du vite;)


Se de fine grønne stolene da...Anne du må begynne som interiørstylist...pronto!!


Hagen er virkelig skapt med tanke for trivsel og en liten kjøkkenhage med gode bær

Just love the bathrom...Søte detaljer overallt...Jeg elsket disse små barnekunstverkene i huset...så søteDet som er farlig med slik inspirasjon er jo at man bare har lyst til å male, endre på allt i sin egen hule...men det tør jeg bare ikke si til brannmannen asså...får bare nyte minnene om HAPEL oasen.3 kommentarer:

Taratei sa...

Hei Wilhelmine - dårlig med kommentarer fra meg i det siste - men jeg tørr påstå at jeg leser hvert eneste innlegg fra deg - du lager så masse fint og gir masse inspirasjon - loppebutikk og greier , Stå På!! klem fra meg taratei.

Anonym sa...

Hei Wilhelmine! Veldig gøy å se bilder fra huset vårt tatt av andre, hihi! Tusen takk for i går, håper vi kan gjenta det en gang! Fortsatt god helg til deg og dine!
Klem fra Anne

Loppedilla sa...

Hihi! og i morgen kommer Fjeldborg på besøk til mæ :)

Ha en super kveld!