22. september 2011

Brannmannen gjesteblogger, tema hjemkomst

Dagens gjesteblogger; Brannmannen, ført i pennen av Wilhelmine

I dag kom jeg hjem etter en hel uke på mitt paradis i Nord Norge, ofte er det jo slik at når Wilhelmine kommer hjem fra lange opphold i Oslo pga studier eller slikt, så får jeg liksom høre små hint om at det er rotete...dere skjønner sikkert hva jeg mener...når vi gutta er hjemme alene så blir det jo liksom en del pølser, litt mye "Grandis" og ikke så skinnende oppvaskbenk...gjør så godt jeg kan da vettu, men ofte så er det liksom litt små feil...he,he.... Men denne gangen skulle det vise seg å være motsatt...hvordan i svarte kan kvinner rote så mye når menn er borte, det er ikke til å tro. Min kone har rett og slett gjort om huset til et aktivitets senter...det er påbegynte prosjekter absolutt over alt. Det ligger stoff filler i hauger, garn og strikkepinner i soffaen hvor jeg skal legge meg å se på fotball, hele kjøkkenbenken full av sånn gammal skrot fra helgens loppemarked...hva i svarte skal vi med det...nei, nå må jeg snart bruke min stemmerett her i huset. Ikke noe mere stoff filler og gammelt tral inn i dette huset, jeg får jo snart ikke plass til fjernkontrollen en gang... For å komme meg etter dagens hjemkomst, bestemte jeg meg for å puste litt ut...ta det lugnt på soffaen, jeg hadde til og med tatt frem mine feminine sider og kjøpt ost...(man har jo lært litt av kona) men når jeg hadde dekket på mitt lille ostebord, var ikke hun fornøyd, nei da..."Du kunne jo ha gjort litt mere ut av det da, kjøpt litt druer og sånn, tatt det på et fat og lagd litt hygge"...her kommer hun og snakker om hygge...kan det bli mere hygge en fotball på TV og rødvin a...ost og greier jo...skjønner meg ikke på damer jeg...men uansett, stoff filler eller levende hobbyverksted døgnet rundt...det var godt å komme hjem...men i mitt eget rike i Nord, ja der skal ingen få fylle opp med lopper og det derre retro styret, der er det nemlig ekte retro, mannfolk retro. 5 kommentarer:

AvMeg sa...

Hehehe..utrolig .morsomt! De mennene er ikke lette å forstå, eller kanskje de er så enkle at det bare er oss som skjønner dem ;-)

Hjertedamas blogg sa...

He-he, hils brannmannen, og fortell at han får full støtte fra lastebilsjåføren her i huset. Men min Gubbe.lille vet ikke hva ostefat og kjeks er, he-he. Men malespann og rot og skrot, så absolutt. Og kista som han sleit så hardt med å fjerne malinga på i vinter, den har nå blitt malt SÅ mange ganger, at nå får det pinadø være nok. For Fru lastebilsjåfør får liksom aldri bestemt, og blir liksom aldri fornøyd. Men de er nå søta, disse mannfolka da:DDD Klemz grethe

Loppedilla sa...

Ler her.. stakkars mennene som må leve med sånne loppegale retrohekta damer som oss! Men så har de det jo fint hjemme også da:)

heidi sa...

Hej! Jeg lovede at vende tilbage med lidt tips om hvor man skal bo i Berlin og jeg vil klart anbefale området Prenzlauer Berg. Synes det er et helt fantastisk område med MASSER af cafeer, spisesteder, secondhand butikker, små spøjse "livsstils" butikker og masser af gadeliv. Vi kender nogen vi lejer en lejlighed af, men hvis man søger på nettet kan man sagtens finde en.

Jeg håber, du kommer afsted på et tidspunkt. Berlin er fantastisk!

Kh. Heidi

Astri sa...

Stakkar brannmannen ! Kommer hjem etter 1 uke i sitt paradis i nord og så har ikke kona ordnet huset og
forberedt hjemkomsten med god mat og drikke !! Jammen ikke bare greitt å være menn lenger ;-))