12. september 2011

Boktips

Boktipset denne høstdagen må bli disse to fine bøkene jeg har fått den siste uken. Jeg pleier å google bøker på Amazon.co.uk, jeg elsker engelske bøker, spesielt kokebøker så klart, men denne gangen har det sneket seg med en svensk bok også. Jeg bestiller bøkene fra capris.no, det er bare utrolig hva de kan skaffe på Capris. Superbra service!! Helt siden jeg var 18 år og flyttet for meg selv har jeg samlet på kokebøker, så det er ikke å ta i om jeg sier at jeg har veldig mange...mot normalt mange, jeg burde forsikre dem snart, det er mine skatter, sammen med retrostoffet så er det som smaragder i Wilhelminehuset... 

Begge bøkene er som skapt for oss "grepa blogg-husmødre".  Proppet fulle med morsomme tips til selskap, baking, pynte bord, vaskeråd etc etc...jeg bare elsker å sitte å bla i disse bøkene, fine historier i begge bøkene, gamle gode verdier skrevet og fotografert tilpasset vår tid, nydelig er det...for ikke å snakke om bildene...finfin høstkos til mørke kvelder. 

Bok nr 1. 

The vintage tea party


Bok nr 2. 

SUPER TANTEN
3 kommentarer:

ReVinyl sa...

Ja, Capris er konge!

Dette så ut som fine bøker...
Går og venter på å få Dottie Angel
boken i posten nå. Gleeeder meg!

Rosa sa...

Hmmm... takk for tips, disse må jeg også google, tror jeg;-)

Lykke til på skolen denne uka, neste uke er det min tur! :-)

Klem, Rosa

Unknown sa...

Desverre så blir det ikke noe av strikketreffet på jessheim den 17. september. Fikk beskjed i dag om at jeg ikke kunne låne/leie lokalene på jobben likevel, desverre. Jeg syns det er kjempeleit, hadde gledet meg til å treffe dere... ;O)

Synnøve