24. september 2011

Pakke fra Japan og tape trend...eller heter det teip...

Pakke fra JAPAN, ikke hverdagskost...jeg har ønsket meg så veldig slike fine jordkloder i papir. I dag kom pakken jeg bestillte for ca evigheter siden, men den som venter på noe godt kan ikke vente for lenge...se hvor søte disse små jordklodene er da....det er egentlig små kort...fine å bruke til gave til en reiseglad venn.

Nettsiden er: www.uguisi.ocnk.net 
I pakken var det også tape, eller heter det teip...hm, jeg var så heldig å få noen fine av søte Anne bak HAPEL bloggen også...jeg bare elsker dem, en dag skal jeg bare rydde opp, sortere og henge opp mine fineste utklipp...lage meg en ny moodboard...hjelpes meg så mye planer jeg har asså...


9 kommentarer:

designhund sa...

de vakreste farger,
det blir moro å bruke:)

du kan skrive både tape og teip,
jeg valgte det NIB brukte i mitt innlegg,
akkurat som med orange og oransj -
jeg har nok lettest for å bruke de engelske ordene,
men man kan jo tilfredsstille språkrådet i ny og ne..
god natt:)

Petra / Popetotrora sa...

Ja, den där tejpen (på svenska skriver man tejp) har verkligen spridit överallt i bloggvärlden. Jag måste nog införskaffa lite egen fin tejp.

Kram på dig hoppas du får en härlig söndag!!

Maria sa...

Hej!
Vilken fin tejp. Vart beställer man den ifrån?/ Maria

Hjertedamas blogg sa...

Vanskelig å si om det skal skrives på den ene eller den andre måten, he-he. Det forandrer seg jo hele tiden. Jeg skriver camping, men hvis jeg ikke husker feil, så ble dette endret til kamping for noen år siden. Men det blir jo ikke riktig det heller, for vi sier jo kæmping....... dersom skriver jeg fortsatt camping, he-he. fine tape, skulle gjerne hatt noen, men er litt i tvil om hvordan jeg bestiller dem. Kanskje jeg skal spørre deg, når jeg kommer på besøk den 15. oktober? Kanskje du kunne ha vist meg nettside, og hvordan?????? Jeg har laget meg en inspirasjonstavle, av baksiden av et gammel speil. Nå har ikke jeg noe eget hobbyrom, derfor henger den over min dataplass. Ahhhh, og gir meg mye glede og inspirasjon:DDDD Klemz Grethe, som stønner og sukker over ungdom som festet i nabohytta, og sovesofaer, som er grusomme å sove på:DDDDD

AvMeg sa...

Internett er jo bare supert - tenk at man kan gå på shoppingtur rundt om i hele verden fra sofakroken - herlig digg, nesten for enkelt :-)

Marit sa...

Jeg satt sent i går kveld å tittet på tape, men greide ikke å bestemme meg for hvilke jeg skulle ta :) Har noen jeg kjøpte for evigheter siden, men det hadde vært stas med noen nye. Blir jo så inspirert i denne bloggverdenen ;D Nå skal jeg sjekke linken din.

Mette sa...

Artig med tape/teip! Ja, blogger er farlige a lese - altfor mye inspirasjon....! ;-)

Jepp, sikkert bruk for familieteraputer her borte! Finnes det ikke noen form for utvekslig for a laere nye metoder/se hvordan andre 'gjor det' innenfor ditt felt...? Vi stortrives her borte - bortsett fra a savne familie og venner, men de fleste er flinke til a reise!

Heimefronten sa...

Spennende pakke og flott tape og kloder.
Mange fine bilder i bloggen din.
Håper du liker å sy litt også, jeg har åpnet nettbutikken www.heimefronten.no i kveld. Der finner du utvalgte Vintage og Retro tekstiler, sytilbehør og gamle skatter til en rimelig penge. Håper du vil ta en titt innom og kanskje linke til butikken fra siden din.
Klem fra Tone

Lidyll sa...

Man kan vel ikke få nok herlig dekorteip vel?*lunkesmil*
...har handlet meg et lite lager fra den japanske butikken der jeg også! Er så morro å få pakken i posten fra de-kommer med så in dekor hvergang....eller har ihvertall gjordt det her*smile*

lott dag videre!
Klem klem