28. september 2011

Hurra for nytt skap...

Stor glede i Wilhelmineheimen i dag. Vi har ca for 100 år siden bestilt et hvitt skap fra Home&Cottage...det skulle komme 3 uker etter bestilling, noe vi jo syntes var greit når vi bestilte det...selv om man egentlig ville ha det med en gang...vi ventet og ventet, så fikk vi beskjed om at det var ca 1 mnd forsinket...pga containerkø...ja,ja...vi kunne jo ikke gjøre så mye med det, skapet var så etterlengtet så vi skulle ikke lage styr ut av det, vi ventet og ventet...ny beskjed var så at det ble enda mere forsinket...da kjente Wilhelmine at hun ble svært utålmodig... Kunne ikke denne butikken skjønne at det nesten stod på liv og død, være eller ikke være...skapet var jo mitt...hadde jo betalt og allt mulig...også passet jo de fine Mano koppene mine så fint inn i dem...men nei, det ville ikke en containerkø ta hensyn til... Men så plutselig en dag, når Wilhelmine var streng nok i stemmen til butikken kom det en fin beskjed tilbake...skapet kan komme til dere om en uke...jippi...da var det ca bare et halvt år...ikke så galt det da...hi,hi...men i dag så flyttet det inn en ny møbleverdensborger i Wilhelminehuset...vårt fantastiske hvite fine skap...JEG ELSKER DET!!!!! Foreløpig er det tomt, dette skal fylles med omhu, og styles med alle verdens beste blogg inspirasjon...så det tar tid...men ikke et halvt år da...hi,hi...ha en fin onsdag videre. 


6 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Halvt år???? hjelpes meg, skulle trærne få vokse noen meter først? Eller måtte de så frøet??? Jeg er ikke noe god på venting...... venter på String-hylleknekter, som skal hentes i Strømstad. Ca 3-4 uker igjen å vente....... Jeg venter fortsatt på et "oppheng" til mine "balkonger" (he-he), Har ventet i 6 uker, og til helgen trenger jeg dem VELDIG, Mens bøylen til den gamle tripp-trapp-stolen, som jeg fant på Fretex, den måtte jeg vente på i 3 uker, men den kommer etter 1 1/2 uke!!!!! Spørsmål!! På siden din, ser jeg bilde av "Magiske krydderier" Hvor får jeg tak i en slike bokser, samt krydderier? klemz grethe

Anonym sa...

Så fint skap, Wilhelmine! Gleder meg til å se hva du fyller det med :-D! Du må jo bare vise frem skapet med jevne mellomrom, for innholdet i et sånt skap endrer seg sikkert innimellom!
Ha en fin onsdags ettermiddag og kveld!
Klem fra Anne

Gunnhild sa...

lekkert skap!!
slike skap må man fylle med omhu ja, og kanskje må man fylle dem mange ganger før man blir fornøyd, og det er jo halve morroa!

Loppedilla sa...

Herlig! da e det bare å fylle i vei:)

Christina sa...

et virkeligt LABERT skab - værd at vente på!
kh christina

Kaspara sa...

Heisan Wilhelmine
Nydeligste skapet! Det var det verdt å vente på! Tenker det blir fantastisk når du får fylt det med fine ting også. Så ser jeg at du har gått til innkjøpe av Mr. Fiducia. Den er jo så fin og den var jo på prøve her hjemme en gang. Synes den er fin hos alle andre, men ikke hos meg.
Ha en solrik fine dag!
Klem fra Kaspara