26. februar 2011

Arbeidsrom og miniatyr retrokolleksjon

Bilder fra Wilhelmines arbeidsrom.
Egentlig skulle jeg ha et kontor, med bare bøker og pc...et rom for å skrive på masteroppgaven min, som bare skulle være et rolig rom, hvor Wilhelmine kunne henge opp "Opptatt" skiltet og fordype seg i teoriens verden...men det ble aldri slik...det ble et rom fyllt med allt annet. Nå har vi, eller rettere sagt jeg fått summet meg til å rydde litt...etter flere dager i eksil på soffaen med influensa så har jeg nå  i allefall kommet dit at jeg ser gulvet på dette rommet. Den øverste hyllen er nå fyllt med bøker, under kommer godsakene...det nydelige retrostoffet og sysakene mine. Nå kan ikke denne samlingen måle seg med alle de fine stoffene jeg ser her i Bloggverden, men jeg har i allefall begynt og jeg er rimelig stolt av denne lille kolleksjonen...nok til mine små prosjekter det...hi,hi...Papir elsker jeg, det har jeg gjort siden jeg var liten. Bare elsker bokhandlere og papirmagasin. Her er en liten bilde kavalkade fra Wilhelmines rom...Papir til klipperier...me like...


Mood boardsen er ikke helt klare...billige korktavler fra Europris som ble malt hvite...av brannmannen sef...snilleste...det er her han foreslår og henge opp Biltema bildene sine etc...hi,hi


Orden i sakene...i allefall en stund...


Se den lille retrostoff samlingen a...omg...men man skal være stolt av det man har...litt søt er den vell? 


12 kommentarer:

Kisser Laptern sa...

Åh, jeg bliver så misundelig. Har også et syrum (lige skrevet om det på min blog), men jeg er et værre rodehovede, så det er ofte svært at finde tingene.

Fint er dit rum!

Superkvinnen? sa...

Kor flott! Dette må jeg vise "supermannen" hvor pent og ryddig. Me LIKE A LOT!! Husk at man må også ta seg tid til små hobbyer selv om man holder på med master :-)

Unknown sa...

Visst e stoffsamlinga di søt, og det e den flotte papir/tapet-samlingen din og :o)

Guhu så fint det blei med rosa ramme på geriljabroderiet og.

Godt å hørra at formen e bedre.
Ha ei skikkelig god helg videre.

Høytrykk sa...

Så fint og ryddig arbeidsrom! Jeg er så smått i gang med å rydde arbeidsrommet mitt (som egentlig burde kalles lageret..).

Anne Lise Johnsen sa...

Her var det både fine stoffer, papir og småsaker! Lykke til med masteroppgaven! og ha en fortsatt fin helg : )

Petra / Popetotrora sa...

Ser superfint ut! Jag är så avundsjuk på alla er som har riktiga pysselrum! Själv sitter jag vid vardagsrumsbordet och pysslar. Men det funkar ju rätt bra det också... :-)

Jenny - supersnella sa...

åh, her var det mange herligheter - både blant stoffer og papir. En herlig hobbyplass!

Og det minner meg på at jeg må få orden på min egen hobbykrok også. Takk for et realt spark bak ;)

Natta - og fin søndag til deg!
klem

Pafrika Og Belkini sa...

Nå ble jeg først litt glad, for jeg har også et hjemme"kontor" viet til studier, men som dessverre er fyllt med drit isteden. Men her var jo ordning och reda all over the place! Jeg får sitte alene her i skammens hjørne fortsatt, skjønner jeg. Kunne jo i teorien satt meg på kontoret, men det er som nevnt fullt.

Akk ja. Ha en fin dag, du ordensmenneske!

Ulrikke sa...

Åh så fint!!! Så mye nytt du har ordna på den tiden jeg hhar vært borte da.. Gleder meg til å se deg om drøye 2 uker;D hilsen fra din datter i singapore!!

Solstrålå sa...

Heldiggris som har det så ryddig og systematisk,
og brannmann til å male!!
Ønsker deg en fin ny uke!!
Goe klem fra Sol

Gunn sa...

Rosa Kold-bokser?! Ble helt grønn av misunnelse nå!! :D

Gunnhild sa...

For et flott rom!
liker denne ideen om at et rom kan brukes til flere ting, derfor har jeg også planlagt en "manne avdeling" på mitt kommende hobbyrom..
er jo koselig å være sammen og!