15. februar 2011

Kan man egentlig skrive om dopapir??

Kan man egentlig lage et innlegg om dopapir...hm..ja, tar sjansen jeg. Her i huset er det jo nemlig slik at brannmannen er så utrolig opptatt av at allt skal matche og være design, stil, pent etc...det går meg snart på nervene..., til og med dopapiret mener han at må matche...dere vet liksom til jul så er det jo nisser og allt mulig på dopapiret...det er jo så fint...men da blir brannmannen sint asså...nei, det skal være rent, pent og hvitt...ikke med skrift eller hjerter og sånn...da matcher det jo ikke....
Nå tenker jeg at dere lurer...er dette virkelig mulig...men om dere bytter ut brannmannen med Wilhelmine...ja da er det mulig vell...er det noen som kjenner seg igjen? Når man liksom endelig er så fornøyd med rengjort bad, ny fin såpeflaske og rene håndklær...også bare henger det et dopapir med turkise krusiduller på...NEI, NEI og dobbelt NEI....det går bare ikke. 

Men hva skjedde her om dagen, da kom nemlig den som er dopapirinnkjøpsansvarlig her i huset hjem med et nytt type dopapir...Wilhelmine var skeptisk som vanlig...men på dette papiret var det nydelige dikt...brannmannen påsto at han hadde kjøpt det med vilje, at han mente diktene var til meg personlig og sånn....men uansett...dette papiret skal få bli...riktig så fint er det å sitte på do og dra ut det ene diktet etter det andre....det er hva brannmannen kaller ekte kjærlighet...hi,hi....


NB!!! Papiret er kjøpt på Coop Mega, selveste dopapir-design butikken;))14 kommentarer:

Frk.Eplegrøt sa...

Hihihi!:)
Ja vi har alle vårt;)
Med dopapiret er jeg neimen ikke så nøye,Men det går i hvitt gitt.
Uansett DETTE papiret LIKTE jeg - hvor i all verden er det kjøpt?
Regner med det er dyre ruller for litt poesi til baken :)
tihi...

Ha en fin kveld!

Fiolkransen sa...

Hehe: så reklame for dette dopapiret her om dagen. Artig synes nå jeg:) stil eller ikke:)

Ønsker deg en flott kveld!
Klem fra Thea

Ellen sa...

Ha ha ha ha, jeg LIKTE det dopapiret jeg!Det kan du si til den søte brannmannen din:)Jeg fikk lyst til å rulle ut hele rullen og lese alle diktene jeg, men så fant jeg ut at det kanskje var litt ufint.I steden kan jeg nå stikke innom Coop Mega og få meg en egen diktdopapirrull.Jeg siterer mormor (og aldri har hennes sitat passet bedre): 'Fint ska det værra, om så halve rævva henger uttafor!'
Ha en finfin kveld i det koselige Wilhelminehuset, klem herfra!

Stine sa...

For å si det sånn så kan det jo på den ene siden være flott med noe å lese på do for mange.. men på den andre siden er det vel ikke alle dikt som passer på toalettet.. det første der kan jo tolkes.. men det andre der var litt malplassert for hvor det skal hehe... ;)

Loppedilla sa...

Hehe... synes det var kjempe fint og søtt! romantisk mann du har da..:)

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Hei hEi, liker sånn morsomt og fint dopapir jeg. Så gøy at Mega fører det! Om det er Lambi så kommer det inn her i huset også :) ( det er baaare Lambi som funker, ja det må en da skjønne.. )

Taratei sa...

hehehe utrolig bra - tror nok enkelte av de jeg deler do med hadde sperret opp øyene og begynt å lure ...litt i allefall... tror jammen jeg skal teste det ut. Søtt var det i allefall. Klem.

Shy sa...

Hahaha! Har alltid kjøpt billigaste og kjedlegaste sort.
Men no skal eg sjekke om dei har dette på Mega.

kariogjon sa...

Tror du unge Hermansen hadde satt pris på å tørke seg bak med en kjærlighetserløring?

Siri sa...

Morsomt. Om man bare ikke hadde måttet henge dopapiret feil vei om man skal ha glede av diktene.
Men man må vel prøve...

Tevanga sa...

Å, jeg hadde håpet du skulle blogge dopapiret. Vi er vanligvis ganske konsekvente på hvitt, enkelt spare-papir, men dette kan nok få audiens her i huset. Tevangamannen vet forresten hvem brannmannen er, de har visst spilt fotball mot hverandre. Sitat: "Er det han lange? Brannmann? Han som de legger inn mot hodet på? Han header inn sykt mange mål!!" Hihi, verden er liten.

Stoor klem!

garnguru sa...

Hei på deg.:) Tusen takk for komentar på min blogg:) Legger deg til som følger...Syntes du har en kjempe fin blogg, med mye morsomt og spennende:) Blir glad om du vil følge meg...Klem Garnguru:)

Huldra sa...

Røfft! -Og ganske så romantisk igrunn. Fine brannmannen sin som kommer med sånne doser med kjærlighetserklæringer, selv på do. :)

Siven sa...

Skeptisk, men ååååååh så søtt! Eller noe sånt... ;)

Jeg er ny følger i dag forresten. Fin side! :)