19. februar 2011

Lørdagskos

Lørdag er en dag som skulle vært dobbelt så lang som alle andre dager. Den går så alltfor fort. Ofte så har Wilhelmine så mange planer og skal ditt og datt, men det blir som regel til at jeg bare går inne i huset og suser. I dag er det en slik dag, jeg er fortsatt hanglete, syk som bare det èn dag, for så å være litt bedre neste dag. Feber på natten, men frisk nok på dagen til å være oppe av senga og på jobb...er dette noe som går eller tro? Jeg passer på å legge ut litt bilder fra Wilhelmines lørdag. Kakao og de deiligste macaroons fra Solveig på NIB ble dagens "fika" på Wilhelminecafèen. (Solveig, de var bare sååå gode) Noen nye interiørblader og sol ute...bedre kan det vell nesten ikke bli. I kveld skal vi ha bakte poteter med bacon, champinong, løk, mais og hvitløksrømme...det er godt og lettvint. Vi har ikke den helt store formen til å lage mat for tiden. Bakte poteter i mikro ovnen, det hele går unna i en fei. Også var det jo dette arbeidsrommet da....burde, burde...til helga kanskje....får bli neste helg det da.

Nyt sol og frihelg alle medbloggere. Jeg har nå ca. sittet i "allt for mange" minutter å søkt etter Ira Denmark design på nettet...drømmer om en Ethel von Horn kakeboks til Wilhelminecaféen min;)) Deilig luksus kakao fra England...


...med gode kaker fra Solveig i NIB fra lørdagens Bloggtreff forrige helg...Detalj fra stuen...vet ikke om jeg er helt fornøyd...blir så mye bøker overallt, men jeg er jo bokavhengig...så slik må det egentlig bare være her i huset...

Også er det bare en ting til og det er at mitt lille fine digitalkamera ser ut til å ta litt bilder som ser pjuskete ut for tiden, det blir liksom ikke helt klart, litt tåkete på alle bilder...uff, hva skjer med det da...det må bare overleve frem til sommeren...noen som vet hav det kan komme av??


7 kommentarer:

Rosa sa...

Enig, lørdagene er ALTFOR korte!!
Ikke noe stas å ikke være i form, jeg våknet med sår hals og dundrende hodepine, æsj... Men Paracet, smågodt og favoritt- blogg- lesing gjør livet iallefall LITT bedre;-)
Deilig å ha samvittighet til å bare sose rundt også, vi trenger det innimellom, Wilhelmine.
Kos deg med bladene og ta godt vare på kroppen:-)

Klem, Rosa

PS: Jeg er også klar for cafèbesøk snart, hihi.

kariogjon sa...

Ha en riktig god helg! Som turnusarbeider har jeg fri to av tre helger. Tror jeg setter enda mer pris på helgene da.

Martha sa...

Kos deg med lørdagskos :)
God helg videre..
Klem Martha.

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
mmm de kakan så gode ut du:)
Og æi e så enig med dæi i at lørdagan skulle vært så mye længre enn det den e. Får aldri gjort alt man planlegg!
Synws ikke det blei for mange bøker i sua di. Den Detalj-boka har æi også. masse fint i den:)
Ønske dæi en fin fin kveld
klæm

Bente sa...

God kveld - så synd at du fortsatt hangler - håper dette snart er ute av kroppen - ikke bare på dagtid:)

Bakt potet med godt tilbehør er en stor suksess her hjemme også - vi hadde det på fredag. Mmmm - kjenner igjen sjokoladeboksen fra engelske Wittard, ja - MÅ alltid innom der på Londonbesøkene - og macarons - det er jo sååå godt - har lyst til å prøve å lage det en gang.

Bloggtreff - det hadde jo vært morsomt, da:):)

God natt fra Bente:)

Knitty sa...

Heisann :)
Kjekt du la igjen spor inne på bloggen min :) Sånn like me :)
Kjenne til lørdagene der ein skal gjør så UTROLIG mye. Men av ein eller aen grunn så blir det bare dei kjekke tingene eg velge å gjørr.:)
Håpe du blir skikkelig frisk snart :)

Ha ein finfin dag :)

Superkvinnen? sa...

Hei du! Jeg syns bildene dine er fine. Det kan være flere ting som gjør at bildene ikke blir så klare. Ta det med på jobb så kan vi se på det sammen. Flott bokhylle da :-)