11. februar 2011

Bloggtreff og Kasparavitaminer

Endelig fredag, hjemme etter en lang uke som har bydd på nok av utfordringer for Wilhelminefammilien. Det er ikke alltid at det går som man hadde tenkt seg, men nå er det fredag og da skal det bare nytes. I morgen er det jo også en stor dag her i Wilhelminehuset, for da er det nemlig bloggtreff. Det skal bli så spennende. Jeg hadde store planer om å vaske, rydde, style og strigle Wilhelminehuset slik at alle interiørblader bare ville ha stått i kø for å komme (*tvilsomt) ...men denne uken har vært så hektisk, mandag startet med halsevondt igjen, resten av dagene har gått med til jobb, jobb og atter jobb. Stakkars brannmannen, han vasker og står på, mens kona bare er ute på vift. Uff, nei nå ble det mye klaging. Da hjelper det at jeg kom hjem til kasparavitaminer i posten. Jeg har nemlig planer om å få sydd litt...før sommerferien...og da er det viktig å ha slike fine stoffer å planlegge med. Bare elsker disse retrostoffene, de er så fine. Og jeg har et favorittstoff som jeg ofte har sett hos Kaspara...og trur dere ikke den søteste Kasparamor hadde sendt med et lite stykke til meg. Kaspara du er så god;)) Nå er det klart for gullrekka på tv og pizzakveld, det er fast her i huset, hentepizza og tv= fredag. Nyt helgen alle sammen og jeg bare gleder meg så masse til å treffe alle dere som kommer. Skulle ønske jeg kunne invitere alle de fine bloggdamene jeg "kjenner" her i Blogglandia...en egen bloggfestival rett og slett! 


Fargevitaminer i posten. 


Trur jeg skal lage noen eggevarmere til påske av dette fine stoffet...trur jeg da;) 


Dette stoffet syntes jeg er så fint, bare elsker de blomstene. Tenk å hatt hele det sengesettet da!!


11 kommentarer:

Anonym sa...

For noen SKJØNNE stoffer du har fått da! :) Heldige du.

Ønsker KOS bloggtreff til dere!!

Marit

Unknown sa...

så herlige stoffer!
god helg!

Sukkertøy for øyet sa...

Herlige farger på stoffene,enig med deg at den med de store blomstene på er FANTASTISK :)

...Må bare si at du har verdens fineste cathrineholm kjele i innlegget under her..
*DIGGER*

Ha en finfin helg

-Ida Susanne

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Oi oi her så det ut til å være mange hærlige stoffer. gøy å få sånt i posten:)Dåkker får det sikkert kjæmpekoselig når du invitere daman på bloggtræff. Hils alle "kjente" fra mæi da:)
klæm

emblas-kanel sa...

Kos dere på bloggtreffet - skulle gjerne vært der :-)))
Fine stoffer!
Klem fra Eva

Duse Pasteller sa...

Ooo, herlig herlig!
God helg, kjære du!!:)
Klem

Kaspara sa...

Heisan Wilhelmine¨
Så flott at jeg hadde oppfattet det riktig og at det var dette som var drømmestoffet! Det er så fint grafisk dette her og så liker jeg jo godt fargene da.
Spennende med bloggtreff i morgen! Det blir sikkert superkoselig! Jeg har truffet mange medbloggere i tiden jeg har blogget og enda ikke hatt noen lite vellykkede møter med pinlige snakkepauser osv. Det har i grunnen gått av seg selv!
Hils så masse til gjestene dine og kos deg!
Klemmer fra Kaspara

Skjerstad sa...

Så fine stoffer ! Du må kose deg i morgen og hils alle jeg "kjenner" i morgen :) Hadde jeg bodd nærmere så hadde jeg kommet !

Ønsker deg en fin helg :)
Klem fra Janne

Bente sa...

Hei - kos deg masse med bloggtreff i morgen, Wilhelmine:)

Enig med deg i at dette stoffet er NYDELIG - snille Kaspara som merker seg slikt:) En venninne av meg fant det samme stoffet i turkise toner innerst i et skap på den gamle hytta deres - gjett om hun ble glad!

Ha en fin helg - klem fra Bente:)

Kristin Kreativius sa...

Oi! Så mye herlige stoffer! Håper formen er bra nå! Bra du har en Brannmann som kan litt av hvert innen husarbeide og!

Kos dere masse på bloggetreffet! Fristende å kapre et helikopter og ta seg en tur! Bloggefestival er forresten en god ide synes jeg;D

God helg! klæm:)

gult hus i svingen sa...

der skulle vi ha vøri Kal, tenker jeg når jeg ser skriverier om bloggtreffet i kveld:) Hils alle kjente og kos dere, tenker det blir kvinneglam og stor ståhei:)
Nydelige stoffer du har fått/kjøpt:) Eggevarmer blir fint til påske ja:)

God helg:)

Klem Trine:)