27. februar 2011

Syprosjekt, en veske blir til

Det er jo så mange som er så flinke til å sy her ute i Blogglandia, så det er litt skummelt å legge ut noen av mine prosjekter....det er godt det ikke syntes hvordan ting ser ut på innsiden, på kanter etc etc...
For en stund tilbake fant jeg dette broderiet på en gjenbruksbutikk, det var rammet inn i en støvete ramme, men fargene så ut til å være i god stand. Så etter vasking og pressing kom det godt frem. Jeg syntes fargene var så fine. Minner meg litt om Engelsk konfekt farger...den derre med lakris og melis i alle farger vet dere. Jeg fikk nå også endelig brukt litt tid på det noe mere ryddige arbeidsrommet mitt...utrolig hvordan skapergleden kommer frem når det er litt orden i sakene...hi,hi...
Med en gammel avklipt olabukse, retrostoff og broderi ble denne vesken skapt. Egentlig ville jeg sy sånn fin formsydd bunn, men det klarte jeg ikke...mål for 2011 må være å lære å sy bunn i vesker, sy i glidelås og være mere nøyaktig...hmmm....skal vi se hvilke farger passer til dette da tro...


...ferdig produkt...


Ha en fin uke alle kjære bloggvenner! 

11 kommentarer:

emblas-kanel sa...

Den ble jo kjempesøt! Ha ei fin uke du også.
Klem fra Eva :-)

Barbros lille atelier sa...

Knallfin veske i herlige farger og stoffer!
Kopierer forresten de målene dine - her unngår vi glidelåser så godt vi kan:-)

Pia sa...

Se her ja! Ikke noe å ha prestasjonsangst for - sånne som meg blir dønn imponert uansett! SYnes veska var kul!

Anonym sa...

Tøft å bruke et brodert motiv og kombinere det med olastoff. Veldig stilig resultat ;-)
Ha en fin dag!
Hilsen Caza

Bente sa...

Hei - jeg syns at du er kjempeflink, jeg - jeg er så langt fra noen kløpper til å sy, så jeg er imponert:)

Ha en fin kveld - klem fra Bente:)

Malene sa...

Hej Wilhelmine
Du må gerne købe stoffet på bloggen min. Du kan købe begge stykker.
Send mig en mail, så sender jeg dig info om betaling og forsendelse. malenejahn (a) gmail . com
Kh. Malene

Malene sa...

Hej igen
Måske fik jeg skrevet den forkerte mailadresse. Den rigtige er i al fald malenejahn (a) gmail . com

Martha sa...

Flink du er :)
Ha en nydelig uke !!

Eple sa...

Jeg har såå lyst å sy. Blir veldig inspirert her nå!! Digget det gule stoffet (er litt hektet på gult for tiden) og broderiet var superbra!

Godt jobbet!! :)

Duse Pasteller sa...

Stilig! Kreativ bruk av broderier og stoff!!
Klem:)

Ellen sa...

Hællæ!
Atte, nå gir jeg opp altså.Her satt jeg og skrev en monsterlang kommentar også fikk jeg ikke lagt den inn.Fytte rakkern!
Men, det jeg skulle si da, det var at jeg var i postkassa for 5 minutter siden - og da fant jeg jo pakke fra deg der!FANTASTISK stoff, jeg er helt andektig!Så herlig grønnfarge, flott flott flott!Du er SNILL asså, jeg er nesten målløs (men ikke helt, for det blir jeg nemlig aldri).Og så STOR bit jeg fikk!
TUSEN millioner takk!
Og så heldig du er som har en datter som baker sånne lekre saker, det skulle vært meg det.Jeg elsker å bli servert sånn, dærsken asså.Når jentene mine kjeder seg henger de rundt beina mine og syter.Jeg håper de blir sånne bakejenter som baker deilige saker:)Her er det bare Admiralen som baker og sånn, og da blir det stort sett vafler lissom (de er ikke så veldig gode heller forresten).
OG så skulle jeg jo si at du er flink til å sy, for en fin veske du har laget!Og fine pulsvanter nedenfor her også, hællemåne!Så flink du er da!
Hils gjengen din, og ha en herlig kveld videre. Og så må jeg si tusen tusen takk en gang til, for ojojoj for et stoff altså.Hallelujah!
Stor klem fra meg:)