17. februar 2011

Skattekisten fra Lillehammer del 2

Så var det kommet til del 2 på skattekisten fra Lillehammer. Denne gangen var det mange fine godbiter som kom hjem til Wilhelminehuset. Skattejakt-teamet skal nemlig flytte og da rydder de, overallt på loft og kjeller...og innimellom så dukker det slike fine saker frem. da legges det i skattekisten som blir fraktet til Wilhelminehuset. Jeg får velge det jeg syntes er fint og resten tar skattejakt-teamet med seg hjem igjen...bra deal syntes jeg... Det som var med på lasset også denne gang var dette fine blå servise, det er langt i fra komplett, men med min avhengighet til blått og hvitt servise så gjør det ingen ting. Det er bare sååå fint og jeg gleder meg til å bruke de fine asjettene. Det fulgte også med en fin gammel bolle som er veldig gammel, den er så fin og jeg vokter den som gull. Til helgen har jeg planer om å endelig få ryddet på plass på arbeidsrommet mitt, nå er det mildt sagt kaos...men snart er det helt klart og da starter prosjekt kreativitet! 


Bollen er så flott! 


Fine middagasjetter til finstas. 


2 kommentarer:

Skjerstad sa...

Så herlig servise :) Er det det samme mønsteret som på det du kjøpte fra Smia tro ? Lykke til med kaoskontroll på hobbyrommet :)

Ha det fint :)
Klemmer fra Janne

marian sa...

SÅÅÅÅ fine ting du har klart å samla deg! Vanskeleg å sei nei til sånne leveransar.
Kaoskontroll på arbeidsrommet manglar her òg. Skulle nesten ønskja at det var nokre "små grønne" som kunne hjelpa sånn at eg kom igong!

Marian