5. februar 2011

Lørdagsblogging


Hei alle dere bloggvenner og andre venner. Lørdag er en bra dag, hadde det bare ikke vært for at formen svinger så opp og ned hele tiden, halsen fusker fortsatt...blir den ikke bedre i løpet av helgen nå så er det kun legen som gjelder til uken. I dag har jeg vandret litt hvileløst rundt i huset, har liksom ikke orket å ta fatt på noen prosjekter...men knipsing av bilder har det blitt. 
 Jeg har en ny Tolix stol som jeg fant til halv pris på  KVIST  sin nye butikk i Oslo, nederst i Hegdhaugsveien, det var en kjempefin butikk. Det er definitivt ikke man finner Tolix til halv pris. Min plan var å ha den på vårt nye arbeidsrom, men da streiket brannmannen, han skulle ha sin sorte store  kontorstol (definitivt ikke design) ...så da var det bare å gi etter...Wilhelmine vinner ikke alltid;) 
Butikken solgte også ut Mano kopper til ca 139 eller noe trur jeg...men da hvite og gule når jeg var der, for ca to uker siden nå. Verdt å kikke innom for dere Mano frelste. 


På IKEA har de en look alike Jielde lampe, det er ikke nok gullmynter her til en ekte Jielde, men denne var ganske så fin syntes jeg. Vi har ikkekommet i mål med dette arbeidsrommet ennå, trudde jeg liksom skulle gyve løs på det med stor arbeidslyst...men den har latt vente på seg, men snart kommer den tenker jeg...gleder meg masse til bloggtreff til neste helg...det skal bli spennendeLitt papir fra Søstrene Grene, det skal snart få pryde en av de to gamle settekassene jeg har i kjelleren...


Mat må vi jo ha, så denne lørdagen var det Tortilla wraps med kylling, paprika, løk og fajitakrydder. Jeg legger fyllet etter at jeg har stekt det inne i lompene og gratinerer med ost på toppen. 
Under osten har jeg litt salsasaus før gratinering. 
Det er skikkelig yummi food her i huset. Med masse guacamole er kvelden reddet. 


Brannmannen elsker dette, jeg vil gjerne ha bønner i...men da streiker han igjen...så da blir det uten bønner og heller ikke for sterkt må det være...så jeg fyller på med chili på min egen porsjon. Wilhelmine elsker nemlig sterk mat. Det var det for denne lørdagen, nå er det soffaen, tv og hekling videre. Ha en fin søndag alle sammen...Wilhelminefamilien skal ut på tur i morgen, det skal dere få høre mere om;)) 9 kommentarer:

Fiolkransen sa...

Så morro å finne små kupp på tilbud!
La merke til krukka som sto på bordet med kvister i. Jeg har samme, og den er jeg så glad i. Fine fluesopper du har pyntet med også.
Klem fra thea

Unknown sa...

Heia!
Nå tenkte eg egentlig forskjellig ettersom eg leste, men nå tenke eg barra på den nydelige maten din ;o)

Blei sulten eg nå...

Glede meg og masse te bloggtreff må veta! Satse på at me e friske og raske då :o)

Ha ein kos kveld!

Pia sa...

Manokopper skulle jeg gjerne ha fått tak i til en billigere pris;) Grattis med ny stol! Og fortsatt fin helg!

giraffmamma sa...

Oj du må være superkokken over alle bloggere! Og hva er det med disse brannmennene? Han her i huset vil ha hvitløk i alt....

Stine sa...

Alltid trivelig å handle til halv pris.. da føler man nesten at man sparer MENS man handler ;)
Klem

Bente sa...

Hei - Tolixstolen er kjempefin - ikke dårlig å få den til halv pris. Tror jeg må sjekke denne nye Kvistbutikken!

Så mye god mat dere lager - bra tips til litt alternativ for meksikansk-maten - er blir det jo ofte taco, men det hadde jo ikke gjort noe å forandre litt:)

Ha en fortsatt fin søndag - håper formen kommer seg:) Klem fra Bente.

Mims sa...

Hei, tenk å finne Tolix til halv pris da! Heldiggrisen :)

God bedring til deg, Wilhelmine :)

ps har sendt en utfordring videre til deg. Kikk innom bloggen min om du vil ta den :)

Taratei sa...

Så fin stol og takk for tipset ang. ikealampen - har du heklet soppene selv ? de var kjempesøte.
Deilig mat du har laget - det fristet.
ha en fortsatt fin søndagskveld :)) klem fra meg.

Huldra sa...

Nam nam. Sulten mage tok grådig for seg med øynene av denne maten. Godt Råtassen står på kjøkkenet og kokkelerer tikka masala her, for dette ble jeg sulten av. Det så realt godt ut! -Og litt sterkt må det være. :)

Fine stolen sin, lampen (oi oi!), og herlige ark. Gleder meg til å se hva du tryller frem med dem. :)