21. februar 2011

Hva gjør man når det er sååå mye sport på TV?

Det er jo bare sååå mye sport på TV for tiden, blir nesten litt sprø jeg. Brannmannen har det jo som en konge. Han følger med på allt og da mener jeg allt!! Det er ski, skøyter og hopp omhverandre. Tenk om det hadde vært interiørprogram og matprogram på TV hele dagen, hele kvelden og hele uken a...det hadde vært noe det.  Mens brannmannen ligger i vaterstilling på soffaen og ser på sport, sitter Wilhelmine i den andre soffaen og strikker, hekler eller klager...for det meste blir det klaging i følge brannmannen...hi,hi...ja,ja...men jeg får strikket noe innimellom også da. 
Under en kveld med sportsending ble disse pulsvarmerne du ser under på bildet til. 
Strikket i Inka alpakkagarn og heklet på en kant med blonder. Ser ut til at det blir noen slike i løpet av vinterferien...sporten tar jo ingen ende...


Strikkeprosjekt under en sports sending....

Heklet på en blondekant, det var egentlig meningen at jeg skulle strikke slike falske fletter, men jeg fikk det ikke helt til. Så det ble noen enkle pulsvarmere...men noen ganger det det enkle også fint...hmmm...kanskje jeg skal sy på noen små perler...eller sy på et lite retrostoff hjerte...
4 kommentarer:

kariogjon sa...

Som Pondus sa; jeg er like interessert i sport som i ungarsk samtdslyrikk. Men jeg oppfatter fotball som den værste "bakgrunnsstøyen". Heldigvis er ikke unge Hermansen noen sportsidiot.

LillePil sa...

Hvor er de lækre.. ville ønske jeg var god til at strikke, så ville jeg lave mig sådan et par, det er så koldt på mit arbejde..
Hav en dejlig dag..

KH Berit

Mims sa...

Huff, stakkars deg! Er så heldig å ha en mann som hater sport like intenst og inderlig som meg - lucky me! Men veldig fine pulsvarmere da. Den fargen var helt nydelig :)

Ha en flott dag, Wilhelmine. Hold ut! Snart er vinteren over og det samme med vintersport, jippii!

Knitty sa...

Heisann :)
Hehe, ein del sport for tiå ja :)
Kjempe fine pulsvarmere. Godt me kan bruka tiå til strikka og hekla :)

Ha ein finfin kveld :)