1. februar 2011

Traktorservietter ala Moods of NorwayKremmerhuset har de lenge hatt disse fine serviettene, de finnes i rosa også. Når den mellomste Wilhelminedatter jobber i Kremmerhuset så er det nok ikke til å komme bort i fra at det legges noen gullmynter igjen i denne butikken. Dette er jo servietter og brett i beste Moods of Norway stil;)

9 kommentarer:

Shy sa...

Desse synst eg var dritstilige :)

PillePalle sa...

De vår søte både serviettene og brettet.
Klem fra PiPa

Ellen sa...

Åh, jeg er litt misunnelig på deg altså.Ikke bare har du Kremmerhuset i byen din, men datteren din jobber der også!Jeg eeeeelsker Kremmerhuset!Det er ekte kjærlighet.Tenk å jobbe der a, jeg hadde brukt opp hele lønna på stæsj jeg.
Nå nærmer det seg bloggtreff hos deg, dette blir koselig!tenkte jeg skulle ta kontakt med Flittiglisene, hvis ikke du alt har gjort det da.
God natt fra Halden!

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Må si du e heldig som har en datter som jobbe på kremmerhuset, masse fint der ja:)
Har hadd de her serviettan i rosa, og kjenne a æi må nok ta mæi en tur innom butikken for å shoppe litt flere av de:)
Håpe du har en fin dag. Min skal tilbringes under dyna, ligg hjemme med feber.
klæm fra mæi

Kaspara sa...

God morgen Wilhelmine!
He,he....hadde vi skrudd tiden åtte år tilbake nå skulle jeg definitivt handlet nettopp disse serviettene. Min eldste sønn hadde en ekstrem forkjærlighet for alle motoriserte kjøretøyer da han var 1-3 år, så tok det brått slutt.
Han hadde elsket disse serviettene som liten. Noe av det første han sa etter "mamma, pappa og kake" var "Merce -Penger!" (Mercedes -penger) Han kunne nemlig en haug med bilmerker og jeg sa at noen var dyre. "Du må tjene masse penger da" sa jeg.
I dag kan han ikke mange bilmerkene. Nå er det fotball og skating som gjelder.
Skjønner godt du blir fristet på Kremmerhuset. De har mye fint!
Ha en glad dag, Wilhelmine!
Klem fra Kaspara som skal lete etter lommeboken sin i stoffhaugene i en bruktbutikk i dag.

Siri sa...

Takk for tips! Kremmehuset har mye bra - litt overveldende noen ganger, men du verden for noen perler - som dette du viser frem her.
Kopiinnlegg kommer sikkert snart.

gult hus i svingen sa...

disse serviettene er superfine, og enn at det finnes brett da !!!!!!! Det er så mye jeg skulle ha hatt....men plassen setter noen hindre i veien:)
Trivelig fest på lørdag, dro hjem i rett tid, det var uvær og langt å kjøre:) mange artige kostymer, mye Tequila, har ikke drukket det siden min pure ungdom:) Og aaaaldri siden:)

Fin dag til deg og dine fra Trine:) Klem:)

Skjerstad sa...

Ja disse er fine :) Så på en blogg hvor de hadde strøket dette mønsteret på et lys( lurer på om det var Hildemorsnorre.blogspot ) . Tenker det er mange fristelser når man jobber der ja, hun er heldig :)

Klem fra Janne :)

Bente sa...

Hei - heldige deg som har en datter på Kremmerhuset - der er det mye fint - må innom med jevne mellomrom. Det er slik med noen steder at jeg får abstinens hvis jeg ikke følger med vareutvalget jevnlig:)

Morsomme servietter og brett:)
Ha en fin onsdag - klem fra Bente.