26. august 2011

Bake, bake, bake

Dette må vell være det siste bakeinnlegget på en god stund, Wilhelmine fyller opp fryseren før høsten setter inn...til Fabian sin store glede. Denne gang ble det bakt sukker kringler. Nå må dere bare ikke tro at Wilhelmine er en som baker, koker og safter og sylter hele uken lang, det er nemlig ikke sant. Det er bare det at baking har blitt min beste terapi denne lange sommeren, snart er det tilbake til jobb og jeg krysser fingrene for at helsa holder leeeenge, det er ikke noe gøy å gå hjemme når man har en jobb som man er glad i og bare lengter tilbake til "verden", jeg starter opp i det små i september, skal bli fint det, men litt skummelt også. Men det har nok vært nødvendig å være hjemme, iallefall i følge legen...og det er legen som bestemmer, sånn er det bare. Egentlig så har det nesten blitt høst her hvor Wilhelmine bor, merker det liksom på luften også på plenen som er pyntet full av gulde blader...herre gemmini...skal sommeren være slutt nå eller?? Jeg elsker å lage boller av Schackenda sin oppskrift, har dere ikke den boken så er den et MUST!


"Mamma, er bollene snart ferdige eller? "

"Ja, men de må bare heve først, bli kalde først også må vi spare noen til mellomste Wilhelminedatter kommer hjem, også brannmannen vet du...ta bare èn da..."


God helg alle kjære bloggvenner. 

12 kommentarer:

PillePalle sa...

God helg til deg også, kjære Wilhelmine!
Gjærbaksten ser utrolig delikat ut. Bare elsker sånne delikatesser, men..... "one moment on your lips, forever on your hips" :))

Klemmer fra PiPa

Gunnhild sa...

mmm m!! gjærbakst er bare det beste i hele verden!
og et hus som dufter av gjærbakst er et koselig hus.
jeg liker også å bake, men kan desverre ikke spise slike ting selv mere, men mange andre setter jo pris på det, så da så!

sender over ei flaske med fersk ripssaft! med ønsker om ei god helg!

og du, lykke til ut i jobb igjen da, you can do it!

gult hus i svingen sa...

Får vann i munnen når jeg ser disse bollene:) Har sagt det før...nybakt gjærbakst er det beste som finnes:)
Jeg håper også å komme igang med hospitering snart:) Skifter yrke jeg da:) Noen ganger MÅ man følge legens ordre:) Lykke til, det går så bra så:)

Bytte julebrus, ja takk:) Dahls er god ja?;) Vil ha mer, skjønner jeg;)

Vatteppe nr 2 frister meg. Nå har jeg 9 stykker selv, så det holder nok:)

God helg, Wilhelmine:)

Klem fra Trine:)

lise sa...

Så lækkert det ser ud! God weekend eller helg! :)
hilsen lise

Anonym sa...

so yummy!!! have a nice weekend

xx
www.golddustandbubbles.wordpress.com

3prinser sa...

mmmm... de så farlig gode ut! Kan ikke ha sånt i hus jeg, det blir jo borte av seg selv...

Tevanga sa...

Å, kringlene ser HIMMELSKE ut! Du skulle virkelig ha startet den kaféen :-)

Og vi har handlet hus ja. Vi flytter ikke veldig langt, bare over til Kråkerøy. Vi skal bo i et sveitser-aktig hus fra 1904 med 2,5 mål eiendom. Huset er ikke styggstort, men større enn det vi bor i nå. Uansett har det store rom med deilig takhøyde, en herlig gammel trapp opp til andre etasje og lassevis med sjel. Alt originalt er bevart, dører, golv, malte tak og veranda. Alt det utvendige er satt i stand, men vi må selv pusse opp alt innvendig. Og det er MASSE jobb! Vi kommer nok til å bo i et slags kaos i noen år... Men aller viktigst, jeg kommer til å få et stort, deilig kjøkken med ildsted og dobbeldører :-D

Sonja frå Sunnfjord sa...

Nam, nam! Gjærbakst er ein favoritt her i huset:) Alltid kjekt å ha litt på lur i frysaren:)
God helg!

Marit sa...

Åh, jeg elsker kringler. Skulle gjerne hatt meg et raid i den fryseren din :D

emblas-kanel sa...

Gjærbakst er bare herlig! Lykke til med å begynne å jobbe igjen, håper det går bra med deg. Hiv deg på giveawayen min. Klem fra Eva :-)

Fiffiga Systrar sa...

mmmmm de ser fantastsika ut! önskar en fin helg! kram

Johanna.B sa...

Åh ser supergott ut! Vill också ha! :)

/Johanna