6. august 2011

Velkommen til min egen Mothers day

Sofaen, sushi, Pepsi Max, nytt boligblad...kan det bli en bedre lørdag formiddag, mothers day, en helt egen fridag for Wilhelmine...da nyter jeg hvert sekund av roen og det å ha tv-kontrollen helt for meg selv, jeg ser kun på matprogram, Cakeboss, Indian make easy, Come dine with me og alt annet på BBC Lifestyle, I just love it...skulle bodd i England jeg asså...eller nei København...vanskelig valg da? Wilhelmine elsker sushi, det er bare så inn i hampen godt det...best er maki, tempura maki...mmm, den deilige smaken med wasabi og soya saus blandet med ingefær...himmelsk...sammen med kald Pepsi Max i glasset er det stor fest for Wilhelmine......hekletøyet er ikke langt unna heller. Det å bare sitte i ro å hekle, det er den beste terapi for Wilhelmine. Nå skal jeg lage et teppe av bestemors ruter tror jeg, et slags start på høsten prosjekt...kanskje det blir klart til jul, eller nei, neste sommer...jeg får se...skal begynne i allefall...


Har dere noen favoritt gjøre ting når dere har "Mothers day"...og ikke misforstå nå og tro at Wilhelmine har dette som vane...hi,hi...jo forresten det har jeg jo...vær ærlig nå Wilhelmine!!! Ha en god helg alle kjære bloggvenner...nå skal jeg kose meg med min sushi lunch...nyte roen og bare være...

11 kommentarer:

Mamma Tamo sa...

Men så koselig å ha din egen mothers day. Kos deg masse og god helg:)

Mamma Tamo sa...

Men så koselig å ha din egen mothers day. Kos deg masse og god helg:)

Karianne og Vegard (veien til hjertet) sa...

mmm, sushi!! Og pepsi max :) og hekletøy, og blader :D Kan det bli bedre? Skal mye til i alle fall ;)

Likte bloggen din kjempegodt, du skriver kjempebra og fine bilder :) La meg til som følger :)

Klemmer fra Karianne

Pia sa...

Ah, det høres herlig ut! (Bortsett fra hekletøyet - det hadde jeg droppa..;)
Ha ei fortsatt fin helg!

Shy sa...

Det høyrdes deilig ut, bortsett frå sushi....der er eg litt usikker. Eg er vel ein av dei få som ikkje har smakt dette. Men eg skal smake ein gong....
Ha ein fin dag!

Pafrika Og Belkini sa...

Først så må jeg bare takke for veldig koselig kommentar! Og så går jeg rett på misunnelsen - åååh! Jeg ELSKER sushi, og har vært avholden i ganske nøyaktig 9 mnd nå! Man kan visst spise når man er gravid er det noen som sier, men jeg tok nå og safet likevel. Men om så kort tid som mulig (håper jeg) skal jeg søren meg rulle meg i herlighetene! Morsdagen din høres fantastisk ut. Jeg ville byttet pepsi max'en mot ekte cola, som er det aller beste jeg vet her i livet, men ellers er jeg helt med! Kos deg - selv om det høres ut som en ganske overflødig oppfordring! ;)

Pafrika Og Belkini sa...

Både høres og ser ut som en fantastisk formiddag! Hadde byttet pepsimaxæen mot ordentlig cola, noe av det beste jeg vet her i livet, men ellers er jeg helt med! Når beibien er ute er det min tur til sushifråtsing, og jeg gleeeder meg!
Kos deg - selv om det ser ut til å være en ganske overflødig oppfordring ut fra bildee å dømme!

Og tusen takk for så koselig kommentar inne hos meg! Har vært en bloggeslappis de siste månedene, og da varmer sånt ekstra vettu!

Til sist, mulig jeg har sendt deg to nesten identiske kommentarer nå, for plutselig forsvant all teksten på den første når jeg skulle knote ned koden. Jaja, du får velge den du liker best!

designhund sa...

åh, himmel!
SUSHI ER BEST!
kongedag!
...og blader,
luksus altså!!
klem

salige lavendel sa...

Vi trenger vel noen sånne pauser fra livets alvor og stress alle sammen. Tror det er litt viktig å innvilge seg sånne stunder hvor man senker skuldrene og samler nye krefter. Mine stunder av denne arten innebærer nok litt sjokolade og ikke noe sushi =)

Lill sa...

Kos deg - høres ut som en deilig dag:) Artig med loppeshoppen forresten! Klem fra Lill

Hildemiho sa...

oi oi ser at du koser deg ja. ser og høres herlig ut. og hekletøyet må jeg og snart finne frem igjen tror jeg...