22. august 2011

Papirklipp av gammel kartbok.

Wilhelmine fant en gammel kartbok på loppis i sommer, jeg så i det fine bladet Mollie makes fine vimpler som de hadde laget av gamle aviser...jeg tenkte at det måtte være fint å bruke disse fine gamle arkene, fargene i boken er så duse og fine. En liten flaggrekke ble laget ved at jeg klippet ut små flagg, sydde en kant som jeg har tatt tråd igjennom, man kan godt også bare lime. 


Den fine butikken i Sarpsborg "Finn Roen" har også laget noen fine vimpler av gamle barnebøker, så nydelig var det, mens jeg sitter slik og lager disse bare popper ideene opp, tenk vimpler i fine gamle Donald blader, gamle ukeblader eller aviser med kinesisk skrift etc. etc...så mye gøy man kan lage...


Jeg prøver å forhandle med Fabian om å få henge slike flagg i vinduene hans, men der er han ikke til å rikke, ungdomskole elever bestemmer selv på rommet sitt, dermed basta Wilhelmine!!


Klipp deg en vimpel/flagg rekke du også...har du lyst på en kan jeg gjerne lage en til deg...
legger ut noen på Loppeshopen min om noen dager...Jeg har også laget noen vimpler av mine gamle florabøker, så koselig å holde på med slike papirklipp;)
Klippe, klippe, klippe....


NB! Mange har spurt meg om oppskriften de vanilje hornene jeg har laget, jeg har bare brukt vanlig bolledeig/hvetedeig som jeg har skjært ut i snipper (vimpler...hi,hi) også har jeg brukt vanlig vaniljefyll fra Tine, legger i en liten klatt, ruller hornene sammen. Jeg pynter med melis og litt hakkede mandler på toppen...smaker himmelsk...ha en fin kveld alle sammen;)13 kommentarer:

erleichda sa...

en genial ide! men linjalen skremmer meg sånn...

emblas-kanel sa...

Så flott vimpelrekke! Du er så kreativ :-) Ja, nå er det bare få dager til ettårsdag.
Klem eva ;-)

ReVinyl sa...

Jeg har bestil abbonement på Mollie Makes...kan ikke vente til det kommer...er litt lei meg for at jeg var så sent ute at jeg ikke fikk med meg nummeret der Dottie Angel er med da...

Kjempefine vimper av kart! Jeg har også laget noen "vanlige" vimpler, men kjenner at jeg synes det var deilig befriende å se en annen form nå...

Fin uke! :)

Petra / Popetotrora sa...

Superfina vimplar båda två!! Roliga idéer att göra av kartor och floran. :-)

AvMeg sa...

Fin! Gøy med gamle bøker - morsom ide´ :-)

Fiffiga Systrar sa...

men å vilken fantastiskt mysig idé! Tack för tipset! kram

Sukkertøy for øyet sa...

SMEKKER LEKKERT rett og slett!!!
Kul ide..

Jeg er jo vimpelgal...
*ler*

Gunn sa...

Kjempestilig! Vimpler av kartbøker har jeg også ett eller annet sted her, men falt helt for flora-vimplene så nå må jeg gå på jakt etter en slik bok :)

Pysselpralinen sa...

Kul idé! Väldigt snyggt blev det med kartboken. Och nu fick jag en idé om vad jag ska göra med mina dubbletter av Nordisk flora.

Idag kom ditt paket med så fina tyger! Tusen tack för snabb leverans! Extra tack för den söta lilla babushkan, där träffade du verkligen mitt i prick. Och den fina inslagningen kändes väldigt lyxig! :-)

Maria sa...

Tack för tipset! Jag ska ta gamla tapeter och göra likadant med barnen. Maria

E.R.R.Y sa...

Florabilderna är jättefina! Smart att göra vimpel av dem :)

Ha en fortsatt fin vecka!

Stilleben sa...

Hei! Så herlige så morsomt! Jeg holder på med samme syssel. Har faktisk kjøpt meg noen gamle veikart fra 1966 som egner seg ypperlig! Ha en fin dag!

Pernille og Ebbas eventyr sa...

Dette har jeg også tenkt! Så jeg fikk kranglet til meg to atlas bøker på loppis i sommer! og lillemor skal få barnebok vimpler på rommet, inspirert av finn-roen!! :)

Herlig pynt!