29. august 2011

Wilhelmine er Perleblogger hos Karen KlarbækSådan hækler man flagene... step by step

En av de bloggene som virkelig gir meg inspirasjon til å være kreativ er


Det er en oase av masse fine tips på hekling, mat og andre kreative sysler. Ikke minst er det de nydeligste farger og design som hun viser frem. Det er masse fine bilder og linker til andre bloggere hos henne også. Hun velger ut perlebloggere som hun presenterer hver fredag og gjett om jeg ble glad når min blogg har blitt valgt ut til å være en liten perle hos henne. Det gleder en husmorblogger må dere vite. For det er det jeg virkelig føler at min blogg er, en helt vanlig blogg, med en stor porsjon av retrofeeling og kjærlighet til hekling og baking. Jeg setter så pris på dere alle som kikker inn til meg hver dag, jeg blir like lykkelig hver gang jeg får en kommentar og håper at jeg også gir noe tilbake gjennom Wilhelmines. Kikk inn til Karen Klarbæk på fredag 2 september, for der er Wilhelmines fredagens perleblogg;))) Hurra!!! 
(Bildet er lånt fra Karen Klarbæks sin blogg) 

12 kommentarer:

RosMari sa...

Jeg liker bloggen din veldig godt, og særlig din kjærlighet til hekling og baking. Du fortjener å være en perle på bloggen til Karen Klarbæk. Skal kikke innomm bloggen hennes fredag 2. september, og et stort hurra for deg... Klem fra Rosen

Randiga Tråden sa...

Underbart söta.

TheaJ sa...

Så inspirerende blogg - der må jeg ta en grundig titt oh kose meg! Du fortjener så absolutt å være perleblogg der inne :D Håper du får en kjempefin uke.
klem

Bente sa...

Så gøy - jeg følger med på fredag:)

Klem fra Bente.

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Søtere pærleblogg skal man se lenge etter :) Du har en super blogg som jeg er stolt følger av. EN interiørbok sier du? Hihi ja det hadde kanskje vært noe?! Spennende tanke. ET slikt et prosjekt hadde vært gøy å være med på OG ikke minst få lov til å spise opp bord dekorasjonene til slutt! Yummi!

Marit sa...

Så koselig :)

3prinser sa...

Så spennede!

Anonym sa...

Så gøy! Og velfortjent! Skal følge med på fredag. ha en fin dag!
Klem fra Anne

Maria sa...

Läckert med virkade vimplar!

Pysselpralinen sa...

Åh så kul att bli utvald som veckans Pärla/perle! :-) Men jag tycker ju att det var ett självklart och mycket bra val! Ska bli spännande att få läsa om din blogg där på fredag.:-)

E.R.R.Y sa...

Spännande, då ska jag försöka komma ihåg att gå in och kolla hos Karen på fredag. :)

emblas-kanel sa...

Det var artig, Wilhelmine - og velfortjent. Du har en såååå flott blogg! Har også ønske om å få et helt servise av Sissel - Figgjo som du har i innlegget over. Jeg har seks tallerkner. Så ei gul kanne i et vindu i sommer, men bruktbutikken åpnet ikke før halvannen time etterpå og vi var på gjennomreise.
Ha enflott fredag. Klem :-)