13. august 2011

Reklame fra 70 tallet-retro på ekte

Wilhelmine har noen gamle ukeblader, det er bare så gøy å sitte å bla i disse gamle bladene. Husker tiden fra jeg var liten og overnattet hos mormor, det beste var å legge seg på det kalde soverommet, med masse dyner og puter også en haug med ukeblader, det var nettop slike blader som dette. Og det er ikke til å tro at jeg på den tiden syntes dette var noe av det beste av "Glossy magazines" som fantes. Sjekk reklamen a dere, det var gode gamle dager det..når vi liksom var fornøyd med Sterilan såpe i dusjen og Pep vaskemiddel, det var forresten bra husker jeg, luktet så godt...hvorfor sluttet de å lage det da???


Tenk å hatt en slik bil nå da...så kult...det hadde vært Wilhelminebilen sin det


Husker butikkene med egne kaffekverner, det luktet bare så godt...Min første deodorant tror jeg var en slik...Hver fredag var det fast vaskedag på gården til mormor, frem med PEP og grønnsåpen...nydelige minner , jeg kjenner nesten duften ennå om jeg lukker øynene...det var de "gode gamle dager" 


Tror jeg må skaffe meg noen flere slike gamle ukeblader, det er en butikk i Gamlebyen i Fredrikstad som selger dem billig, de er jo så artige å ha...4 kommentarer:

Martha sa...

Herlige minner..
En fin helg til deg!!
Klem:)

giraffmamma sa...

Mimre mimre, koselig!
Det var jo ei skikkelig kaffikjerring på bildet, blid og fornøyd, jeg fikk lyst på kaffe midt på natta jeg. Får vel stå over og prøve å sove litt. Har saget og klippet ned rhododendrontrær i flere dager og laget til et kjempebål. Sliten i armene, god trening med hage.....
Men må lese meg opp på noen blogger etter laaaaaaaang bloggeferie. Kjekt :)
Ha en god natt!

Tevanga sa...

Hahaha, så herlige reklamer :-) PEP-reklamen hadde fått dagens samfunn til å hyle om likestilling, ergonomi også videre. Skikkelig morsomt er det å lese disse bladene, jeg har vært så griseheldig å arve et LASS etter besteforeldrene mine. Det vil si, ingen ville ha dem, og d var på straka vegen rett i søpla da jeg skrek "STOOOOPPP" og reddet dem i siste liten. En stund lå noen av disse bladene på do her i huset, noe som resulterte i at besøkende gjerne brukte 20 minutter på å tisse. I jula for eksempel sorterer jeg ut alle julenumrene og legger dem frem, det er så koselig :-)

Villa C ligger bare et steinkast unna Torvbyen i Fredrikstad sentrum, litt vanskelig å forklare hvor, men når du går ut av Torvby-inngangen ved ffk-butikken må du ikke gå ned til gågata, men følge bilveien til venstre. Da dukker Villa C plutselig opp der man absolutt ikke skulle tro at noen med vett i behold hadde kommet på å åpne en herlig bruktbutikk. Og rett oppi bakken, der bor jeg :-D

Shy sa...

Fin fint innlegg!
Mimre, mimre :)