16. august 2011

Kaffe-slabras besøk hos Wilhelmine

Tirsdag kveld hadde jeg besøk, det var så koselig. Verdens godeste damer som jeg er så glad i var på kaffe-slabras hos meg. Jeg hadde bakt mini - små horn som jeg fylte med westfaler skinke og noen med brie, hallongrottor og vaniljehorn ble satt frem for den søte gane. Det er så hyggelig å stelle i stand til noen som setter pris på slike nusselige ting.  Blir liksom ikke det samme når jeg og brannmannen sitter der med hallongrottor og tekoppen...hi,hi. 


Små horn laget av vanlig rundstykke deig, passer perfekt til en liten kaffestund...Sommerens slager her hjemme, hallongrottor og vaniljehorn med melis.Jeg fikk fine gaver også.  En superfin handleliste fra Kremmerhuset, fine servietter, søt liten blomst og de flotteste fargevitaminer fra hagen. Takk til dere for en så koselig kveld, dette må vi få til flere ganger. Håper vaniljehornene kom godt med, også har den ene søte damen glemt solbrillene sine her...jeg tar dem med på jobben når jeg kommer...hi,hi...hvis ikke er det bare å hente dem så klart.

Ha en fin dag videre alle kjære bloggere. Takk for alle koselige kommentarer som kommer her på Wilhelmines. Snart har Wilhelmines 1 års bursdag og da kommer en Giveaway så klart...følg med...Fin fine gaver;)


6 kommentarer:

Petrine ~ Nederst i havna sa...

Det så jammen ut som et koselig kaffeslabras :)

gult hus i svingen sa...

Ser dette ble en skikkelig kosestund:) Koppene du kjøpte av meg blir brukt ser jeg, det varmer hjertet mitt at de kom til nytte:) Spennende med 1-årsdag og giveaway:) Gratulerer:)Gleder meg:)

Ha en fin dag:)

klem Trine:)

Petra / Popetotrora sa...

Herre jösses vad gott det där såg ut! Jag sitter på tunnelbanan på väg till jobbet och är döhungrig eftersom jag inte hann äta frukost hemma. Blev ju inte direkt mindre hungrig av att se detta! ;-)

Loppedilla sa...

Så flott oppvarting da! Så veldig godt ut :)

till-vidas-ara sa...

Så underbart gott det såg ut det där. och vilka fina gåvor, galet vad hungrig jag blev..

kram Lycke

Lotta - en kaka i ugnen sa...

Finns det något recept på vaniljhornen? De ser väldigt väldigt goda ut! och nu är det ju helg ;)