17. august 2011

SORT

Bloggen Sukkertøy for øyet sin utfordring er sort, så gøy med disse utfordringene hun lager syntes jeg. Men om jeg har noe sort, hm...da må jeg gå å lete litt, jeg vet jo at jeg har det da...skal vi se...jo, her fant jeg jaggu noen sorte saker...bli med på rundtur i Wilhelmines jakt på sort:
Godeste Anna Ancher, jeg elsker sort hvitt bilder
Denne gamle kjøkkenvekten har fulgt familien i årtier...så fin...også gode Dualitt da, brødristeren vår...hi,hi
Gammel lampe fra loppis og mine finsko...det ser ut til at det var det sorte linsen på kamera fanget i dag...

7 kommentarer:

Unknown sa...

Liker det første bildet og skoene dine, selv om ikke jeg ser hele;)

Maria sa...

Vilka vackra skor! Jag har köpt ett par gamla kängor som jag ska visa :)

re:signert sa...

Stilig fottøy! VEldig fint. Gått i ett. Skal se på mailen din! Beklager sent svar! Er det ikke herlig med sylting og safting. Så veldig barndommen. Men vi må ta over denne tradisjonen!! Klemmer Signe

Inger Anne sa...

Så morsomt, jeg har akkurat maken lampe, men min er rød. Den er vel ca 50 år gammel, husker mamma hadde den til nattbordlampe og pappa kalte den for " stilken" :-D Skoene er nå bare nydelige :)

Petra / Popetotrora sa...

Vågen är helt underbar!

Stilleben sa...

Hei! Herlige sorte sko, lampe og vekt! Digger sånne sko! Alltid perfekt til kjole og skjørt! Ha en fin dag!

Tevanga sa...

Kjøkkenvekta!! Og lampa! Nydelige :-) Og jeg synes absolutt vi må ha en kaffeslaberas snart. I nærmeste framtid! Jeg kan absolutt ikke se for meg noe hyggeligere enn å slaberase med deg :-) Villa C må du absolutt besøke. De har så mye nydelig der, blant annet de søteste rosa kaffekopper og store hekletepper. Noe retrogardinstoff og småmøbler. Sukk! Hadde man bare hatt bedre plass... Vi jobber med saken da. Har et hus i sikte vi skal legge inn bud på, så fremover blir det nok noen spennende dager :-) Til alt overmål reiser Tevangamannen bort hele helga med guttene, så jeg skal være ALENE HJEMME!! Jippi :-D Det har jeg nemlig ikke vært siden våren 2008 tror jeg, så det skal bli supert.

Tudelu!