25. februar 2012

Berlin, del 3

Vi hadde bare 2 dager i Berlin, men vi fikk gjort masse, siden det ikke var noen menn med denne gang var det dameting som stod på menyen, vi gikk rundt i vintagebutikker, kikket og gikk videre...for det var dyrt dere, Wilhelmine trodde det skulle være retrohimmel hun kom til, men det var det ikke, det var dyre ting og ofte var det langt mellom skattene. det var ikke mye retrostoff å oppdrive, like vanskelig som her hjemme...men det var mye annet fint å se da...ble ikke knipset så mye bilder, men jeg tror heller ikke vi var på det rette stedet. Jeg tror det er Kreuzberg som er vintage mekka...vi rakk aldri dit, det får også bli neste gang...her kommer litt flere pics fra vår lille miniferie til Berlin. 

Grønn mann for gående trafikk i gamle Øst Berlin...(så fort du kom over til Vest Berlin var den grønne mannen lik vår her hjemme)...så mye historie i denne byen, vanskelig å ikke tenke på den vanskelige tiden så mange har hatt her...


Utstilling utenfor en butikk som solgte vintage klær og sko...hele butikken var full av sko...


Nydelige ranukler...ikke dyrt...ville ha kjøpt med alle hjem...så fine blomster ...


Det ble ikke store shoppingen med hjem fra Berlin, kun en liten brødfjøl og en pakke med servietter. Også en ny mascara på flyplassen, vi valgte å bruke penger på god mat og hygge i stedet, det var DEILIG!

6 kommentarer:

Stilleben sa...

God søndags morgen! Her er vi oppe og hopper - sønnen altså. Jeg sitter her smal i øynene, men kommer meg nok. Godt jeg kan våkne til fine bilder og innlegg i blogglandia, samt kaffe. Takk for reiseskildring du deler med oss. Berlin ser herlig ut! Så hyggelig med jentetur, jeg gleder meg allerede til planlagt jentetur jeg skal ha med min datter. Vi sparer og sparer, så gjenstår det å se hvor vi drar. Ha en fin dag. Her skinner solen og det gjør den kanskje på andre siden av fjorden også? Klem fra M

Banebakken sa...

Så utrolig herlig dere ser ut til å ha hatt det!
Fin-fine bilder : )
GOD søndag til deg fra meg!
Klem

gult hus i svingen sa...

Får vann i munnen av den lunsjen under her:) Viktig å bruke penger på mat ja, det gjør vi også:) Heller det enn klær ihvertfall:)
Artig trafikklys:)
Så vakre de er døtrene dine, forresten, lik sin mor:)

klem fra Trine:)

Lise B sa...

Mannen min og jeg var på Kreuzberg, og råhandlet retroklær til dattera vår, på den ene butikken var det kilospris, og det var ikke stort mer enn for en kilo appelsiner. Alt falt i smak, også. Og også Prenzlauer Berg har mye bruktbutikker. Jeg har ikke sett de andre postene dine, kanskje var du der? hvis ikke har du det til gode til neste gang:)

Bente sa...

Hei Wilhelmine - morsomt å følge reisebrevene dine fra Berlin - kjenner ikke byen i det hele tatt, men den hørs jo absolutt ut som om den er verdt et besøk:) Min mann er i London nå - ingen jenter her som er misunnelige kan du tro ...:)

Fin kveld og klem til deg:)

Kaspara sa...

Heisan Wilhelmine
Moro å lese reisebrev fra Berlin og jeg tror du og jentene dine koste dere ordentlig!
Overrasket over liten shopping-aktivitet, hi,hi.. trodde det var et voldsomt retromekka.
Men god mat og hygge er vel så viktig!
Fin kveld til deg!
Klem fra Kaspara