20. februar 2012

Verdens fiiineste bok og bollebakst

Hei gode venner der ute i Bloggverden. Jeg har kjøpt meg verdens fiiineste bok, uten å overdrive så er dette den mest fantastiske interiørbok jeg har. Den er et MUST for alle retro elskende bloggere og alle andre som er i sterkt behov av inspirasjon. Boken er et fargefyrverkeri og hver side er full av inspirasjon. Boken heter Homespun og det beste med det hele er at den er fullspekket med fantastiske innlegg fra mine favorittblogger, nemlig Kasparas regnbue, Fjeldborg og Lykke og lykkeliten og mange andre flotte blogger fra verdensveven. Det er bare en ting å si, kjøp den på Capris.no i dag og gled deg til postmannen kommer!!! I helgen var det bollebakst til den store gullmedalje, Wilhelminehuset så nesten ut som et lite bakeri...hi,hi...


Fabians favoritt er kanelboller...men det må være perlesukker fra söta bror...en ekte kanelbulle;)


9 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

Den boka ser herlig ut, og det gjør sannelig gjærbaksten også:) Perlesukkeret fra søta bror er ihvertfall hvitt det, kjøper alltid når vi er over grensen vi også:)

ha en fin dag:)

Klem fra Trine:)

designhund sa...

wow, kjenner det er et must å ha den boken,
helt klart. SÅ gøy å ha en bok med de fine bloggjentene!!
klem

Anonym sa...

Sånn, da bestilte jeg boka!! Må jo ha den!!! Så deilige boller. Det ble ingen boller på oss i går, men veeeldig mye annet godt. Vi var på bursdagsturné i Oslo og Bærum. Jeg kan fortelle deg at Wilhelminevatteppe og retrostoffhjerter har det veldig fint i nytt hjem i Oslo, hihi! Ha en fin ny uke! Klem fra Anne

PillePalle sa...

Hei på deg, Wilhelmine! Tusen takk for tippset om boka som jeg har bestillt for noen minutter siden :)
Det ble delikate boller hos deg, ser jeg. Jeg har storlyst å bake boller enda en gang, men jeg ikke har mel...Og butikkene er stengt i dag. Karneval er på sitt høydepunkt i dag. Klemmer fra PiPa (har letet etter Berlin-tippser, mail kommer snart)

Mette sa...

Hadde boller her i helgen ogsa :-), men ma innromme jeg fikk veldig lyst pa kanelboller na...! Far nok vente til neste helg, tror jeg!

Marit sa...

Jepp, den boken gleder jeg meg også til å lese.
Og jeg får vann i munnen av bolle bildene :) Selv om jeg spiste en hel haug i går :D
God mandag.

Tevanga sa...

Åh, disse bollene altså! De ser rett og slett ut som de kommer rett fra verdens mest eksklusive bakeri. Og boken ser jeg heller ikke bort ifra at flytter inn i bokhylla mi heller :-)

Ha en strålende uke! Klem fra Tevanga

Bente sa...

Heisan - ja, nå blir det løp-og-kjøp!

Fin kveld til deg - klem:)

Skjerstad sa...

Oi :) Denne boken har jeg ikke sett, men det må jeg altså , så gøy !!

Du - ang. Smia :)
Den hyggelige damen bak bloggen http://lillahuse.blogspot.com/
er hun som driver Smia . Jeg var der på lørdag , mye fint . Men jeg husker ikke om hun hadde noe kart...

Ha en fin dag :)
Klem fra Janne