4. februar 2012

Papirinspirasjon

Nok en gang kommer det hjerter her på bloggen, denne gang inspirasjon fra Dottie Angel as usual. Hvor mye fint den damen tryller frem, ofte små fine prosjekter som passer til tålmodigheten til Wilhelmine. Jeg har laget hjerter på bokpapir, som til slutt skal sys sammen til en girlander, det blir bra. Spørsmålet er bare hvor mange girlandere kan man ha i et hus? Jeg kan jo bytte på litt da, men slik det ser ut nå så er huset snart fyldt av hjerter og girlandere i alle rom, ja,ja mye kjærlighet og varme, det er bra det!
jeg brukte små retotapetbiter, bokark fra en gammel bok som ble brettet dobbelt. Sydde med maskin rundt for å få den fine effekten har jeg brukt litt glittertråd og mønstersøm. Nå gjenstår det å bare feste dem til et bånd, man kan jo også bare sy dem sammen på maskin, tror det var det Dottie Angel bloggen viste, jeg har gjort det med en her som dere ser på bildet under. Nå skal jeg sette meg ned med en god kopp te og lese litt, må bare prøve å være mere strukturert nå...hadde jeg brukt like mye tid på teori som jeg hadde brukt på klipp, lim og sy...ja, da hadde jeg nok hatt det mye bedre...tror jeg da...men det er jo bare det at...hi,hi...nok av unnskyldninger som dere skjønner for å ikke lese pensum...men nå skal jeg ta meg selv på ordet...klemmer til dere alle der ute i cyberspace!


Jeg kunne holdt på med slike ting dagen lang, hm...kankje jeg faktisk burde starte en liten kreativitetscafè for damer...hi,hi...ja, menn også da så klart...


Her ser dere den første ferdige girlanderen, det er fare for at det blir produsert flere...


Se for dere brannmannen da dere, ligger under denne hjerteranken og ser på skiskyting, når jeg hang den opp så sa han: "Næmen i alle dager, så søt a...men skal den henge der liksom?????" Svar: "JA, det skal den, i allefall i dag!!"

6 kommentarer:

Spire sa...

Yess! Elsker Dottie Angel - og dette var hærlig Dottie-inspirert! fin lørdag til deg!
LenaE

Banebakken sa...

Oih, den likte jeg kjempegodt!! Flinka : )
...tror man kan fylle opp med girlandere
helt til mannen begynner å ta dem ned
igjen!

GOd helg : ) Klem

ReVinyl sa...

Kjempefine!!
Du, ditt kreative flotte vesen!
Siw

Pysselpralinen sa...

Så snyggt! Såg också detta hos Dottie Angel och blev väldigt sugen på att göra en själv. Jag gillar din version väldigt mycket! :)

Sonja frå Sunnfjord sa...

Kjempefin!

siri ore elle sa...

Superfine!!!!!