9. mai 2012

Vaser del 2.


Vase innlegg nr 2, orange, brunt og grønt...sammen er de ganske så fine. Vatt teppene under ligger i en gammel tøykurv. Husker i starten når jeg begynte å lese blogger så var det Huset ved Bekken og Kasparas regnbue som jeg først oppdaget, og jeg kunne nesten ikke se meg mett på alle de fine vatteppene til bloggen Huset ved Bekken, hun hadde de nemlig i en slik kurv og jeg syntes det var så fint. Nå mange år etter så har jeg min egen fine kurv med vattepper. Noen ganger lurer jeg på hva som skjer om jeg nå plutselig kommer til å bytte stil...tenk om jeg kommer til å ønske meg sånn ekte voksen stil, med mahogni spisestue og store tunge gardiner i fløyel, med krystallglass i vitrineskap og prismekroner...uff, nei det kommer sikkert ikke til å skje...hvem skal ta vare på alle de fine retroskattene mine da...?? Nei, jeg kommer sikkert til å sitte i den gamle slitte vintage skinn soffaen, med fanget fullt av retrostoff og lese Bolig Liv når jeg er 80 år også...for ikke å snakke om at jeg kommer til å drikke min gode kaffe av Mannokoppene...hi,hi...ser meg for meg... Hva endte dette vaseinnlegget opp i egentlig...skriver meghelt bort jeg jo...ha en glad kveld videre alle sammen;)) 


6 kommentarer:

Stilleben sa...

Hei W! Å, fine vaser og vattskatter. Jeg husker også min første fascinasjon over vatt. Nå har jeg vært heldig å få en liten samling. Men å komme over vattskatter på loppis, det føles som om den tiden er forbi. Alt er kjøpt opp av vatt-frelste, he he. Ha en fin dag. Klem fra M

drudeblaa sa...

Flotte vaser, og vattepper er en ønskedrøm. Umulig å få tak i, dessverre.
Klem, Drude

designhund sa...

der var de ja, jeg digger sånne vaser jeg altså:)
den store okergule er helt klart favoritt!!
retro klem fra meg!

Tevanga sa...

Jeg trodde heller ikke jeg skulle finne på å like sånne vaser. Tenk, for 10 år siden kjøpte jeg alt av møbler og interiør på Bohus, og jeg hatet gamle ting. Virkelig hatet. Jeg hadde blitt dratt rundt i antikvitetsbutikker av mamma halve livet, og hjemme kunne jeg nesten ikke bevege meg i frykt for å dælje et verdifullt gammelt fat ned fra veggen. Men det er rart hvordan man blir eldre og skifter mening. Jeg hadde nok også jøpt disse vasene hvis de dukket opp på min vei :-)

Foreløpig vet jeg ikke om noen loppis til helgen, de bruker å annonseres i torsdagsavisa. Æsj, jeg jobber på lørdag også... Men fredag har jeg fri fra jobb :-D Og det er lønningsdag!!! Oh, hvilke muligheter! Tenk om du hadde hatt fri også, da kunne vi ha gasset oss på mormors!

popetotrora sa...

Såna otroligt fina täcken!! Jag fullkomligt älskar det som ligger överst!

Fru Samuelsen sa...

Hei på deg!!
Skal si du har en stor samling med flotte vaser!! Veldig fint å dandere flere sammen. Så et par som lignet på Fretex i går, men prisene er så stive der at det ikke er gøy.....
Kjempefine vattepper du har:-))) Har fått en liten samling jeg også nå:-)
Fin dag til deg, Wilhelmine:-))))

Klem Fru Samuelsen.